Türkiye'de bulunan operatör devleri, bedava internet paketleri ile gün geçtikçe yenisini ekliyor. Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell GSM firmaları Türkiye' de yer alan operatör devleri olarak bilinmektedir. Bu operatör şirketleri son zamanlar da ücretsiz internet kampanyalarına her geçen gün başka bir kampanyayı daha ekliyor. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone operatör firmalarına abone olan kullanıcılar, internet kampanyaları hakkın da bilgi alarak ve araştırarak başvurular da bulunabilir ve bu kampanyalardan faydalanabilir. Bu kampanyalarla ilgili paketlerin detayları ise şu şekilde:

Bimcell Bedava İnternet Kampanyaları

Bimcell bedava internet paketleri ile, mevcut müşterilerini koruyabilmek ve de yeni aboneleri sistemine kayıt ettirebilmek için, cazip kampanyaları devreye soktu. Çoğunlukla yeni abonelerine hediye konusunda cömert davranan Bimcell yeni hat alan kullanıcılarına bir ay kullanabilecekleri 4 GB internetle birlikte 250 Sms ve 250 Dk paket hediye etmektedir. Bim mağazaların da yeni hat alınarak 50 TL ücret ödendikten sonra, hediye paket aktif hale gelmektedir. Numara taşıma durumunda da bu hediye paketlerden fayadalanmak mümkündür. Hediye 1 GB İnternet Bütün Bimcell aboneleri hatlarına 25 TL'lik yükleme yapmaları durumunda 1 GB internet hatlarına tanımlanmaktadır. Bakiye yüklemeleri 40 TL üzerinde bulunması halinde de 4 GB bedava internet kullanıcıların hatlarına otomatikman aktif hale gelmektedir. BİMCELL 8 GB EBA TV Bedava İnternet Paketi Bimcell operatör şirketi, uzaktan eğitim gören öğrencilere destek vermek için "eba.gov.tr" web adresine erişimlerde kullanılmak üzere 8 GB bedava internet hediye etmektedir. BİMCELL Bonus Bedava 6 GB İnternet Bimcelle hattına yeni gelen aboneler için "BIMCELL BONUS" yazılarak 4551'e Sms gönderilmesiyle 250 Dk, 250 Sms ve 6 GB internet hakkı hediye edilmektedir.

Turkcell Bedava İnternet Paketleri

Turkcell operatör şirketi elinde olan müşterileri kaybetmemek ve yeni müşteriler kazanabilmek için sürekli bedava internet paketleri geliştiriyor. Turkcell hattı kullanan kullanıcıların Turkcell şirketinin sunmuş olduğu uygulamaları kullanarak bedava internet hakkı kazanmaları mümkündür.
  • Dijital Operatör
  • Dergilik
  • Hediye Yarışı
  • Salla Kazan
  • GNÇ Çatlat Kazan
  • Yaani Tarayıcı
Kim1 GB BİP uygulamasına girilerek 1GB bedava internet kazanma hakkı bulunan "Kim 1 GB İster" yarışmasına katılarak kullanıcılar bedava internet kazanma imkanını yakalıyor. Bil Kazan 1 GB Yine bu bedava internet paketi BİP uygulaması üzerinde yer alan yarışma türüdür. BİP uygulaması üzerinden bu kanala girilerek yarışmaya katılım sağlanır. Ücretsiz yarışma olan "Bil Kazan" doğru cevap oranına göre yarışmacılara hediye GB kazanma hakkı bulundurur. Burada Turkcell hattı kullanan kullanıcıların Digital Operatör uygulaması üzerinden banka ya da kredi kartlarına otomatik ödeme talimatı vermesi durumunda 2 GB bedava internet hakları hatlarına tanımlanıyor.Yapılması gereken sadece otomatik ödeme talimatının verilmesi. GNÇ Çatlat Kazan 26 yaş gençlerin, GNÇ Turkcell paketlerinde GNÇ Digital uygulaması üzerinden hafta iki kez yumurta çatlatma hakları bulunuyor. Yumurtaya tıklandıktan sonra Turkcell bedava internet hakları hediye ediyor. Salla Kazan Bütün Turkcell kullanıcılarına hafta da bir kez Digital Uygulama üzerinden salla kazan hediye paketi üzerine tıklanıp telefonu sallayarak bedava internet kazanma haklarını sağlıyor.

Türk Telekom Bedava İnternet Paketleri

Arayanı Bil Plus paketi 1 GB İnternet Hediye Türk Telekom kullanıcıları "Aarayanı Bil Servis" ücretli üyeliğine abone oldukları takdir de haftalık 1 GB bedava internet kazanma hakları hatlarına tanımlanıyor. Bunun için "Arayanı Bil Servis Plus" aboneliklerini aktifleştirdikten sonra "PLUS" yazarak 7065'e Sms atmaları gerekiyor. Selfy Mor Hediye Bedava 1 GB Türk Telekom Selfy Mor hatta kayıtlı olan kullanıcıların faydalanabileceği bir kampanyadır. Burada Self hattına kayıtlı olunması daha sonra da hattın aktifleştirilmesi, kampanya için ise "MOR HEDIYE" yazılıp 4545' e Sms atılması gerekmektedir. Kampanyaya katılınması durumunda ücretsiz olarak hatlara 1 GB internet hakları tanımlanmaktadır. Sosyal Medya Hediye GB Paketi WhatsApp, Twitter ve Facebook sosyal medya hesapları için geçerli olan bu kampanyaya kayıt yaptıran faturasız hat kullanıcılarının ,kayıt olduktan sonra 30 TL'lik yükleme yapmaları durumun da 1 GB Facebook ileTwitter 1 GB WhatsApp olmak üzere toplam da 2 GB internet kazanma imkanı yakalanmaktadır. Bunu için yükleme sonrasın da "SOSYAL PAKET" yazarak 5555' Sms atılması gerekmektedir.

Vodafone Bedava İnternet Paketleri

Vodafone Yanımda Uygulaması Play Store üzerinden Vodafone Yanımda uygulmasının yüklenmesinden sonra uygulama içerisin de yer alan "Arkadaşını Davet Et" görevini yerine getirerek 9 kişiyi Vodafone abonesi yapılmasını sağladıktan sonra 30 GB bedava internet kazanma imkanını kullanıcılarına sunuyor. Ayrıca her hafta "Hediye Çarkını" çevirerekte kullanıcılar 15 GB'a kadar bedava internet kazanma haklarını kullanıyor. Vodafone E-Fatura Sistemi 1 GB İnternet Vodafone operatör şirketi kağıt israfını önleyebilmek için E-fatura kullanmayı tercih eden abonelerine 1 GB internet hediye etmektedir. Burada aboneler "EFATURA" yazılıp 7000 adresine Sms atılması durumunda haklarını aktifleştirebilmektedir. Vodafone FREEZONE Hediye İnternet 26 yaşın altın da bulunan gençlerin kullanmış olduğu faturasız hat freezone paketinde 2 GB internet kazanmak için 30 TL üstü bakiye yüklenmesi gerekmektedir. 30 TL ve üzeri yükleme yapan 26 yaş altı gençlere her ay 2 GB bedava internet hediye edilmektedir.

Bedava İnternet Paketlerinin Kazanılması

2021 senesine girmeye kısa süre kalan şu günler de operatör şirketleri yeni kampanyaları geliştirmeye başlamış durum da. Oluşturulacak bu paketler de faturalı veya faturasız aboneler için avantajlar söz konusu . Yaşananan pandemi sürecinde de GSM firmalarının daha çok bu kampanyalara ağırlık verileceği düşünülüyor. Burada sadece abonelerden istenilen şartları yerine getirmesi gerekiyor. Şartları yerine getiren hat sahiplerine ise bedava internet hakları hiç bir ücret ödemeden hatlarına tanımlanıyor. Kaynak: https://internetpaketleri.com/