Aydın’ın Söke ilçesine bağlı Akçakaya Mahallesi Muhtarı Selahattin Gölcük, mahallesine yapılan ve yapılacak olan hizmetlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Muhtar Gölcük, hazırladığı videoda mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz’a teşekkür etti.

“ALLAH, METİN YAVUZ’DAN RAZI OLSUN”


İki yıldır muhtarlık görevini yürüttüğünü ifade eden Akçakaya Mahalle Muhtarı Selahattin Gölcük, “Muhtar olduktan sonra yaptığım bütün çalışmalar, AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz destekli olmuştur. Sağolsun vekilimiz her zaman yanımda, arkamda oldu. Geçen sene mera çalışmamızda kanallarımızın açılmasında Milletvekilimiz Metin Yavuz çok yardımcı oldu. Devlet Su İşleri Müdürümüz ve vekilimiz tarafından yerlerin tekrar tespiti yapıldı. Bu tespitte Cuma günü netice verdi. Cuma günü mühendisler geldi. Açılacak yerlere baktılar. Dört gün müsaade istediler. Allah nasip ederse 4 gün sonra kepçelerimiz gelecek. Bu arada 2021 planında elektrik direklerimiz değişecek. Bunlarda da vekilimiz Metin Yavuz’un çok büyük faydası var. Allah nasip ederse 2022 yılında göletimiz yapılarak 2023 yılında teslim olacak. 117 bin metreküp su birikecek. Burada meramızın 260 dönümlük yerine sulama yapabileceğiz. Bizim işimizi yarı yarıya kolaylaştıracak. Bu yapılacak olan işlerden dolayı tekrardan Milletvekilimiz Metin Yavuz’a Allah razı olsun diyorum” diye konuştu.

“METİN YAVUZ’U ÇOK BÜYÜK FAYDASI OLDU”


Bir dahaki dönemde de Metin Yavuz’un tekrar vekil olmasını istediğini belirten Muhtar Gölcük, “Her şeyde bize yardımcı oldu. Seçildiğimde ben nereden yardım alırım diye düşünüyordum. O zaman anlamıştım, Metin Yavuz’un bize çok büyük faydası oldu. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden hiçbir destek almıyoruz. Bize hiçbir yardımı yok. Söke Belediyesi, Büyükşehir’den bize daha iyi destek. Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e de teşekkür ediyorum. En büyük desteği veren Metin Yavuz’a teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


"MUHTARLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ"


Muhtar Gölcük’e açıklamalarından dolayı teşekkür eden Milletvekili Yavuz ise, “Demokrasi zincirimizin ilk halkasını oluşturan kıymetli muhtarlarımızın her zaman emrindeyiz. Söke Akçakaya Mahalle Muhtarımız Sn. Selahattin Gölcük’e güçlü devletimiz tarafından mahallemize verilen hizmetler dolayısıyla hazırlamış olduğu bu anlamlı video için teşekkür ediyorum” dedi.