Kızılcabölük Mahallesi Muhtarı Hüseyin Esin ve mahalle sakinleri, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’dan mahallelerine Türk bayrağı talep etti. Talebe duyarsız kalmayan Başkan Kaplan’ın talimatı ile mahalleye gelen belediye ekipleri, bayrak direği dikme çalışmalarını tamamladı. Meclis Üyesi Yaşar Dirik, Muhtar Esin ve vatandaşların katılımı ile düzenlenen törende, dua edilmesinin ardından Başkan Kaplan, dev Türk bayrağını göndere çekti.


“HER ZAMAN YANIMIZDA”


Muhtar Esin, Başkan Kaplan ve ekibine bayrak hassasiyeti için teşekkür ederek, “Başkanımız Nedim Kaplan, her zaman yanımızda olduğunu hissettiriyor. Şahsım ve mahalle sakinlerimiz, mahallemizde şanlı Türk bayrağımızın dalgalanması için talepte bulunduk. Sağ olsun başkanım hemen gerekli talimatı verdi. Belediye ekipleri de çalışmalarını tamamladı. Bayrağımızı, göndere ilk kez başkanımızın çekmesi de bizim için ayrı bir anlam ifade ediyor” dedi.

“ONUR VE GURUR DUYARIM”


Türk bayrağını göndere çekmekten onur ve gurur duyduğunu belirten Başkan Kaplan da, “Şanlı Türk bayrağımız, semalarda ilelebet tüm şanıyla dalgalanacak. İlçemizin her yerinde görünen dev Türk bayraklarının sayısını arttıracağız. Rengini aziz şehitlerimizin kanından alan bayrağımız memleketimizin en güzel manzarası” ifadelerini kullandı.