Gelecek Partisi kuruluşunun ardından ülke genelinde il ve ilçelerde teşkilatlandırma çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Söke İlçe Yönetim Kurulu cumartesi günü yapılacak olan Gelecek Partisi Söke İlçe Merkezinin açılışı öncesi, basın mensupları ile bir araya geldi. Söke Kahve Diyarı’nda düzenlenen kahvaltı etkinliğine, Aydın İl Başkanı Selçuk Yasa, Söke İlçe Başkanı Namık Kethüda, kurucu atanmış ilçe başkanı Kadir İnce ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"SORUNLARI GAYET İYİ BİLİYORUM"

Söke İlçe Başkanı Namık Kethüda, etkinlikte yaptığı açıklamada, “Gelecek Partisi Söke İlçe Başkanı olarak bu kutsal görev için vazife almış bulunmaktayız. Söke ilçemizde özel bir şirketimizin yöneticiliğini yapmaktayım. Söke’mizdeki sorunları gayet iyi biliyorum, bu sorunların çözülebilmesi için ne yapılması gerekiyorsa yönetimimizle birlikte yapmaya hazırız. Söke’mizin geleceği için, partimizin geleceği için vizyonuna ve tüzüğüne uygun bir şekilde bir elbise giydik. Siyaset elbisesinde Söke’ye en iyi hizmet yapmak için siyaset saflarında yerimizi aldık. Bu vesileyle siz değerli basın mensuplarımız ile kahvaltıda bir arada bulunmaktayız. Cumartesi günü de partimizin açılışını gerçekleştireceğiz. Yeni kurulmuş olan partimize tertemiz bir sayfa, siyasetimize yeni bir soluk, yeni bir nefes ve yeni bir heyecan getireceğimizden emin olunuz, bizler bu konuda çok eminiz. Geçmişte yapılan hataları, geçmişte yapıldı diye kimseyi yargılamadan kendi vizyonumuzla ve kendi düzgün çizgimizle iktidara doğru yürüyeceğimizden de kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

"BU YOL, ZORLU BİR YOL"

Gelecek Partisi Aydın İl Başkanı Selçuk Yasa ise, şunları kaydetti: “Bizler partimiz olarak siyaset yoluna çıkmış bulunmaktayız. Bu yol zorlu bir yol. Fakat bizler mücadele ederek iktidara gelmek niyetindeyiz. Söke ilçemiz bizler için çok önemli bir ilçemiz. Elimizdeki bütün imkanlarla ve bütün enerjilerimizi sarf ederek Söke’miz için en güzel şeyleri yapma gayretini göstereceğiz.”

"ÇOK İYİ İŞLER YAPACAĞIZ"

Gelecek Partisi Söke İlçesi Kurucu Başkanı olarak atama ile geldiğini belirten Kadir İnce de, “Söke ilçemizde çalışmalarımızı 12 kişi ile tamamladık. Namık başkanımızla tanışmamızın ardından bu bayrağımızı ilçe başkanımıza teslim ettik. İnanıyoruz ki başkanımız ve yönetim kurulumuzla çok çok iyi işler yapacağız. İnşallah faydalı olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu.