Misli.com Sultanlar Ligi’nde mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nda forma giyen libero oyuncusu Eylül Akarçeşme, maçlarda ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çekiyor. Sezon başında Çan Gençlik Kale Spor’dan kadroya dahil edilen 21 yaşındaki Eylül Akarçeşme, forma giydiği maçlarda savunmada gösterdiği performansıyla takıma önemli katkı sağlıyor. Kısa sürede adaptasyon sürecini atlatan genç oyuncu, maçlardaki performansıyla kalitesini ortaya koyuyor. Çan Gençlik Kale Spor’dan önce Halkbank forması giyen Eylül Akarçeşme, Aydın Büyükşehir Belediyespor olarak hedeflerinin Play-Off’a kalmak olduğunu söyledi.

“TÜM GÜCÜMÜZLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Aydın Büyükşehir Belediyespor’da forma giymekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Eylül Akarçeşme, “Bu takımın bir parçası olmaktan dolayı gururluyum. Oynadığım maçlarda tüm arkadaşlarım gibi ben de takımımıza en üst katkıyı sağlamak için çaba harcıyorum. Bundan sonra da elimden gelenin fazlasını yapmaya devam edeceğim. Aydın Büyükşehir Belediyespor’un başarısı için takım olarak tüm gücümüzle mücadelemizi sürdüreceğiz. Biz kaliteli oyunculardan kurulu iyi bir takımız. Her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Takım olarak daha da iyi olacağız. Tüm konsantrasyonumuzla sadece Aydın Büyükşehir Belediyespor’un başarısını düşünüyoruz” diye konuştu.

“AYDIN HALKINI MUTLU EDECEĞİZ”

Sultanlar Ligi’nin zor bir lig olduğunu kaydeden Eylül Akarçeşme, “Sezona galibiyetle başladık. İlk haftalarda önemli galibiyetler aldık. Ardından bir duraklama yaşadık. Ancak daha sonra toparlanarak 4 maç üst üste kazanarak önemli bir galibiyet serisi yakaladık. İlk yarıyı 6’ncı sırada tamamladık. Ligin ikinci yarısında da iyi bir performans ortaya koyarak daha üst sıralara doğru yükselişe geçeceğiz. Hedefimiz, Play-Off’a kalmak. Sezon sonunda Play-Off’a kalacağız. Takım olarak bunu başaracak güçteyiz. Birlik ve beraberlik çerçevesinde Aydın Büyükşehir Belediyespor’u hak ettiği noktaya taşıyacağız. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. İkinci yarıda da maçlarda ortaya koyacağımız performansla Aydın halkını mutlu edeceğiz” şeklinde konuştu.