Lider Nazilli Belediyespor, 2020-2021 sezonunda futbolcuların resmi maçlarda giydiği orijinal lisanslı formalardan kulübe en az 200 TL bağış yapan herkese ‘Senin şehrin senin takımın’ sloganıyla forma vermeye başladı. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle Yıldırım Demirören Tesisleri yerine Esat Ergüler Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısına Kulüp Basın Sözcüsü Erkan Abbasoğlu ile futbolcular Murat Can Bölükbaşı, Bünyamin Karataş ve Oktay Kancı katıldı. Kulüp Basın Sözcüsü Erkan Abbasoğlu, kulübe en az 200 TL bağış yapan herkese yeni sezon forması verileceğini belirterek tüm taraftarları bağış yapmaya davet etti. Taraftarların Kulübün Şekerbank Nazilli Şubesinde bulunan TR25 0005 9014 6053 5032 0145 46 IBAN nolu bağış hesabına en az 200 TL yatırarak yada 0507 482 3009 nolu telefonla irtibata geçerek yapılan bağış organizasyonuna katılabileceklerini belirtti.

“HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI”


Nazilli’nin incisi ve Aydın’ın tek profesyonel futbol takımı Nazilli Belediyespor için hazırlanan bağış kampanyasının ‘Senin şehrin senin takımın’ sloganıyla yürütüldüğünü söyleyen Kulüp Basın Sözcüsü Erkan Abbasoğlu; “200 TL alt limit olmak şartıyla bağış yapan bütün taraftarlarımıza Nazilli Belediyespor’umuzun maç formalarını istedikleri renkte vereceğiz. Herkesi şehrinin takımına sahip çıkması için davet ediyoruz, herkesi elini taşın altına koyması için bekliyoruz. Herkes elinden geldiğince destek olursa şehrin takımına, biz de bu senenin başında her sene olduğu gibi şampiyonluk parolasıyla çıktığımız yolda emin adımlarla hedefimize doğru ilerleriz” dedi.

AYDINLILARI TAKIMA SAHİP ÇIKMAYA DAVET ETTİ


Ligde lider olduklarını ve liderliği de bırakmak istemediklerini ifade eden Erkan Abbasoğlu; “Ligde bir yandan da ekonomik şartlarla mücadele ediyoruz. Emin adımlarla, ince eleyip sık dokuyarak elimizdeki imkanlarla en iyi şekilde tutup, kulübümüzün menfaatine olabilecek şekilde yola devam ediyoruz. Bunun için de bir kampanya başlattık. Bütün taraftarımızı bize destek olamaya çağırıyoruz. Tabi illaki 200 TL değil, durumu iyidir, daha fazlada bağışlayabilir. Herkesi kulübüne yardım etmeye, sahip çıkmaya davet ediyorum. Kampanyayı da bir yönetici olarak değil, bir taraftar olarak ilk önce ben elimi taşın altına sokarak 10 tane ben forma satın alarak başlatıyorum. Hepimizin bir şey yapması gerekiyor” diye konuştu.

“FORMASINI GİYİP, TRİBÜNE GELECEĞİ GÜNLERİ BEKLİYORUZ”


Biz birçok ilin nüfusundan büyük bir ilçe olduklarını hatırlatan Abbasoğlu; “Aydın bölgesinin tek profesyonel takımıyız. Şehrimizde 150 bin kişi yaşıyor. Biz isteriz ki en az 5 bin forma satalım. İsteriz ki bunu geleneksel hale getirelim, her sene satalım. Tribünlere gelen herkes formasını giyip gelsin, takımını desteklesin. Daha güzel daha coşkulu bir ortam oluşur. Pandemiden dolayı taraftarımız sahaya gelemese de ileride taraftarlara açılacaktır. Taraftarlarımızdan çok destek bekliyoruz” dedi.

“ŞEHRİMİZİ VE HALKIMIZI ŞAMPİYONLUK HAVASINA SOKACAĞIZ”


Esnaf için de bir kampanyaları olduğunu vurgulayan Erkan Abbasoğlu; “Taraftarımızı ve şehrimizi şampiyonluk havasına sokabilmek için bizim bir bayrak kampanyamız daha var. Buda şehrimizin caddelerini siyah beyaz bayrakla süsleyip şehrimizi moda sokmak istiyoruz. Sponsor olmak isteyen bağış yapmak isteyen Nazilli'deki esnaf arkadaşlarımızın Firma isimlerinin yanı sıra 'Nazilli Belediyespor'umuza şampiyonluk yolunda başarılar dileriz' yazılı bir bayrak çalışması olacak. Bununla ilgili olarakta destek olmak isteyen arkadaşlar Hürriyet Caddesi, Ordu Caddesi ve Atatürk Bulvarı ile şehrimizin dört bir yanında bayraklarla süslenecek. Bunun için de esnaf arkadaşlarımızdan ayrıca destek bekliyoruz. Ellerinden gelebildiği kadar bizlere destek olurlarsa memnuniyet duyarız.

“HİÇ KİMSE ÇIKARI İÇİN BURADA DEĞİL”


Nazilli Belediyespor’da yönetici olmanın bayrak yarışı olduğunu söyleyen Abbasoğlu; “Bu takım hepimizin takımı, kimseye ait bir takım değil. Hiç kimse çıkarı veya menfaati için burada değil. Hepimiz şehrimizin takımına sahip çıkmak, faydalı olmak adına buradayız. Bu bir bayrak yarışı. Bu bayrağı şimdilik biz aldık, biz götürüyoruz. İnşallah iyi bir yerlere taşıyabiliriz. İnşallah bizden sonra gelecek arkadaşlar daha daha iyi yerlere taşır. Şehrimize layık olan özveriyi, başarıyı hep birlikte getiririz” şeklinde konuştu.

“ŞAMPİYONLUK KUPASININ BİR KULPUNDAN DA ONLAR TUTSUN”


Nazilli Belediyespor yönetiminin kulüp yararına olması amacıyla düzenlediği kampanyaya destek beklediklerini söyleyen Murat Can Bölükbaşı; “Biz profesyonel futbolcular olarak, sözleşme imzalandığı andan itibaren işimizi aidiyet duygusuyla yapmaya çalışıyoruz. Başarı zaten kendinizi o kulübe ait hissederseniz geliyor. Ama aidiyet konusunun asıl sahibi şehrin insanları, bu şehrin çocukları taraftarlardır. Buradan taraftarlara kendi takımlarına sahip çıkmalarını söylemek istiyorum. Şampiyonluk kupasının bir kulpundan da onlar tutsunlar” dedi.


“DESTEK OLMANIZI BEKLİYORUZ”


Futbolcular ve yönetimin bu kampanyanın başarılı olmasını istediğini dile getiren Bünyamin Karataş; “Taraftarımızın bu kampanyaya destek olmasını istiyoruz. Şimdiden kulübüne destek veren herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“ŞAMPİYONLUK YOLUNDA, YANIMIZDA OLUN!”


Şehrin sadece bağış yaparak yada forma alarak değil bir bütün olarak destek olmasını isteyen Oktay Kancı da; “Liderliğimize taraftarımızın da katkı sunmasını istiyoruz. Şehrimizin kenetlenerek, bir bütün olarak şampiyonluk yolunda bize destek vermesi çok önemli. Her ne kadar 12. adam denilen taraftarların yasaklar kalkınca tribünde, ama şuanda hem sosyal medya hem de şehirde oluşturulacak hava ile bizlere destek olmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

ABBASOĞLU VE ÖZMEN’DEN İLK BAĞIŞ


Nazilli Belediyespor taraftarının kulübüne ve takımına sahip çıkacağına inandığını söyleyen Abbasoğlu, yakında Nazilli Belediyespor'un store açacağını müjdeledi. Erkan Abbasoğlu, sezon sonuna kadar açılması plananan store çalışmasının bu yapılan organizasyonun ile ilk adım olduğunu vurguladı. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle Esat Ergüler Tesisleri’nde düzenlenen toplantı sonrasında Kulüp Basın Sözcüsü Erkan Abbasoğlu’na yaptığı bağış sonrası 10 adet ve Ses Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ümit Özmen’e de yaptığı bağış sonrası 1 adet yeni sezon forması verildi.