AK Parti Efeler İlçe Kadın Kolları, üçüncü olağan kongresini gerçekleştirdi. İl Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye AK Parti Aydın Milletvekilleri Metin Yavuz, Rıza Posacı, Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ve partililer katıldı.

TEK ADAY


Kadın Kolları Genel Merkezi'nin Eylül ayında Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na atadığı Hümeyra Ege, kongreye tek aday olarak girdi. Yapılan açık oylamada, kullanılan oyların tamamını alan Ege, güven tazeledi.

SÖZ VERDİ


Efeler İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na seçilmenin mutluluğunu yaşayan Ege, birlik ve beraberlik mesajı vererek, "Ecdadımızdan aldığımız ilhamla ve teşkilatlarımızdan aldığımız güçle, diklenmeden dik durarak diyoruz ki bir olarak birlik olacağız. Biz inanıyoruz ki kadınlar birlik olursa dünyayı ele alır. Mahalle teşkilatlarımızla, ilçe teşkilatlarımızla bizler birlik olacağımızın sözünü sizlerin huzurunda veriyoruz" ifadelerini kullandı. Ege, kendisinden önce görev yapan bütün kadın kolları başkanları ve yönetimlerine teşekkür ettiğini, hayatını kaybedenleri de rahmet ve minnetle andığını dile getirdi.

"MUZAFFER OLACAĞIZ"


Efeler İlçe Başkanı Hüsnü Elbir de, partisinin kadın ve gençlere çok önem verdiğini söyledi. 2023 seçimlerine az bir sürenin kaldığını kaydeden Elbir, "Birlik içerisinde, beraberlik içerisinde, sen-ben kavgası yapmadan, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni düşünerek, liderimizin öncülüğünde 2023 seçimlerine hazırlanıp kol kola girme vakti gelmiştir. Teşkilatımızla, gençlik ve kadın kollarımızla beraber çok iyi bir yol yürüyeceğimize ve 2023 seçimlerinde de muzaffer olacağımıza inanıyorum" dedi.

YÖNETİM KURULU


Ege başkanlığındaki Yönetim Kurulu Alev Evgin, Amine Gümüş, Ayfer Demir, Ayfer Dağtekin, Aysel Demir, Ebru Çatıkkaş, Fatma Yaşar, Fatmanur Aydınlı, Gönülnur Duman, Hatice Bici, Hatice Kömürcü, Hayriye Kılçık, Hilal Yardım, Melda Çiçek, Meral Polat, Nagehan Ediz, Naile Bayraktar, Necla Ertaş, Nuray Daşdemir, Nurdan Uysal, Özlem Şengül, Raşide Yeşilyurt, Sabriye Öztürk, Saliha Direm, Selma Bozoğlu, Songül Şahin, Tuğçe Şahin, Yağmur Bağcıvan ve Yasemin Yeşilyurt'tan oluştu.