Milletvekili Yavuz, Ankara’da önemli temaslar gerçekleştirdi. İlk olarak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili Cemal Bekle, Tekirdağ Milletvekili ve MKYK Üyesi Mustafa Yel ile birlikte ziyaret eden Yavuz, Aydın’a yapılacak yatırımları görüştü.

TURİZMİN BAŞLADIĞI KENT AYDIN

Aydın’ın ülkemizde turizmin ilk başladığı yerlerden biri olduğuna dikkat çeken Yavuz, “Aydın eşsiz nitelikteki antik çağın kent ve tapınaklarına, muhteşem doğal güzelliklere sahip olup ülkemizde turizmin ilk başladığı yerlerden biridir. Doğanın kültür ile kucaklaştığı Aydın’ımızdaki turizm faaliyetlerine büyük bir değer ve artı katacak olan yatırımlarımızın yanı sosyal politikalara uygun projeler üzerine, istişarelerde bulunduğumuz kıymetli bakanımıza ilgisi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi

AYDIN İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Milletvekili Yavuz ve beraberindekilerin ikinci durağı ise Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı oldu. Bakan Zehra Zümrüt Selçuk’la makamında bir araya gelen Yavuz, Bakan Selçuk’a hemşehrilerinin selamını iletti. Milletvekili Yavuz, bu görüşmede Bakan Selçuk ile sosyal hizmetler, çalışma hayatı, salgın dönemi destekleri ve Aydın yatırımları üzerine istişarelerde bulundu. Bakan Selçuk’a ilgisi ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiğini belirten Milletvekili Yavuz, “Ne diyordu, rahmetli Muharrem Ertaş, ‘Aşkınan çalışan yorulmaz.’ Hamdolsun şehrimiz Aydın için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

SPOR YATIRIMLARI İLİMİZE ARTI DEĞER KATACAK

Milletvekili Yavuz, beraberindekilerle birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu da ziyaret etti. Yavuz, bakanlığın yapacağı yatırımların Aydın’daki spor faaliyetlerine büyük bir değer ve artı katacak belirterek Bakan Kasapoğlu’na ilgisinden dolayı teşekkür etti.