Didim Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Başkan Yardımcıları Hikmet Atilla ve Ebubekir Apaydın, Yönetim Kurulu Üyeleri Figen Cevrem Gürsoy, İsmet Kartal ve Celal Gümüş ile birlikte, Kaymakam Avşar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir ve Stajyer Kaymakam Ömer Sirkeci de yer aldı. Odaya bağışlanan 80 adet tablet, Didim Kaymakamı Avşar’a teslim edildi.

İSİMLER PAYLAŞILMAYACAK


Oda Başkanı Erbaş, tabletlerin Ticaret Odasının açtığı kampanya kapsamında hayırsever iş insanlarının katkıları ile alındığını ve Milli Eğitim Müdürlüğünün tespit ettiği öğrencilere teslim edileceğini ifade etti. Kampanyaya destek veren hayırseverlerin ve tablet alacak öğrencilerin isimlerinin paylaşılmayacağını söyleyen Erbaş, katkıda bulunan Ticaret Odası üyesi hayırseverlere ayrı ayrı teşekkür ettikleri belirtti.

YERLİ ÜRETİCİ TERCİH EDİLDİ


Tablet tercihinde bulunurken Milli Eğitim Müdürlüğünün belirlediği teknik donanımı karşılayan yerli bir üreticinin özellikle tercih edildiğini söyleyen Erbaş, kampanya kapsamında her biri 1300 TL olan 80 adet tablet alındığını ve toplamda 104 bin liralık katkı sağlandığının altını çizdi. Erbaş, bu bütçenin tamamının hayırseverler tarafından karşılandığını, Ticaret Odasının bütçesinden harcama yapılmadığını vurguladı.

İŞ İNSANLARINA TEŞEKKÜR EDİLDİ


Oda başkan Erbaş, Kaymakam Avşar’a verdiği destek için teşekkür ederken, “Uzaktan eğitim ile ortaya çıkan bu ihtiyacı bir nebze giderebilmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çağrımıza kulak veren iş insanlarımıza huzurunuzda tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.
İlçe Kaymakamı Halil Avşar ise öncü olan Ticaret Odası başta olmak üzere kampanyaya katılan tüm hayırseverlere ayrı ayrı teşekkürlerini ifade etti. Ticaret Odasının eğitime verdiği bu desteğin çok kıymetli olduğunu söyleyen Avşar, ilçenin gelişimi için diğer alanlarda da işbirlikleri yapmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.