‘Atay Otomotiv’ adıyla açılan yetkili servis, kısa sürede sektörde aranan işletme haline gelerek her geçen gün müşteri portföyünü arttırıyor. Aydın’ın Efeler ilçesinde yaşayan Necati Atay, gösterdiği girişimcilik ruhuyla genç yaşta kendi işinin patronu oldu. Çocukluk yıllarından itibaren tamirci olarak sanayide çalışan Atay, mesleki eğitimlerini başarıyla tamamlamasının ardından 2019 yılının Haziran ayında ‘Atay Otomotiv’ adıyla Fiat araçlar üzerine tamir, servis, bakım ve arıza tespiti çalışmalarının yapıldığı yetkili servis açtı. Müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli hizmet anlayışıyla Atay Otomativ, kısa sürede sektörde aranan yetkili servis haline geldi. Bir yılda iki bin aracın tamir ve bakım çalışmasının gerçekleştirildiği Atay Otomativ, sektörde müşterilerin en çok güvendiği yetkili servis oldu. Aydın’ın yanı sıra Ege’nin birçok ilinden gelen müşterilere de hizmet veren Atay Otomotiv, kaliteli hizmet anlayışıyla sektörde fark oluşturdu.

“HER ŞEYİN EN İYİSİNİ YAPIYORUZ”


İş yeri açarak hayallerine kavuştuğunu belirten Necati Atay, “Mesleğe 11 yaşında başladım. Askerden geldikten sonra Yetkili Servis Yücel Otomotiv’de çalışıp kendimi geliştirdim. Ardından iş yerimi açarak hizmet vermeye başladım. Yapmış olduğumuz işlerin tümüne garanti veriyoruz. Her zaman yaptığımız işin arkasındayız. Gerekli olan tüm işlemleri gerçekleştirerek müşterilerimizin mağduriyetini gideriyoruz. Ben ve arkadaşlarım için müşteri memnuniyeti çok önemli. Orijinal arıza tespit cihazı ile arıza tespiti yapıyoruz. Yeni model araçlarımızda DPF, EGR, gaz kelebeği işlemlerini garantili bir şekilde yapıyoruz. Eski model araçlarımızda orijinal parça ile arıza tespitini gerçekleştiriyoruz. Garanti diferansiyel tamiratı işlemlerini de iş yerimizde sunmaktayız. Meslek hayatım boyunca benim için önemli olan statü herkes her şeyi yapabilir, önemli olan her şeyin en iyisini yapmaktır. İşte bu anlayışla biz müşterilerimize hizmet veriyoruz. Birlikte çalışmış olduğum kaportacı, boyacı, elektrikçi, klimacı arkadaşlarımla değerli müşterilerimize daha uygun fiyat veriyoruz. Araçların sorunlarını çözmek, bakımlarını ve yağ değişim işlemlerini yapmak için biz buradayız. Tüm Fiat araçlara sahip müşterilerimizi, iş yerimize bekliyoruz” dedi.

“YAPTIĞIMIZ İŞİN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ”


Ege’nin birçok ilinden müşterilerin geldiğini ifade eden Atay, “Eski sanayi düzenini, müşterilerimizin gözündeki sanayi düzenini yeni düzenle servis bazlı işletmemizde en iyi şekilde hizmet veriyoruz. Biz yaptığımız işin arkasındayız. Şehir dışından müşterilerimiz bizi tercih ediyor. İzmir, Muğla, Denizli, Manisa ve Aydın’ın tüm ilçelerinden gelerek bizi tercih eden müşterilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“KALİTENİN ADRESİYİZ”


Mesleki tüm eğitimleri aldığını belirten Atay, “Tüm belgelerimi tamamlayıp kendimizi en iyi şekilde geliştirdik. Biz, kalitenin adresiyiz. Kalite ve müşteri memnuniyetinden asla taviz vermiyoruz. Araçla ilgili işlemler bittikten sonra araçlarımıza bakım takip formu düzenleyip söz uçar yazı kalır atasözü misaliyle her şeyi not alıyoruz. Herhangi bir problem olduğunda takip formunu açıp hem müşterilerimizin mağduriyetini, hem de kendi mağduriyetimizi gidermekteyiz. Sanayinin en genç ustası benim. Kadromdaki genç arkadaşlarımı kendim yetiştirdim. Yapılan tüm işlemlerin ardından en son kontrolü ve yol testini kendim yapmaktayım. Özellikle kurmuş olduğum genç kadromuz, diğer esnaf arkadaşlarımıza örnek olmak içindir” şeklinde konuştu.

“MÜŞTERİLERİMİZİN EMRİNDEYİZ”


Dükkanına gelecek müşterilerine randevu almaları için çağrıda bulunan Atay, “Bize atayotomativ instagram, facebook adreslerinden Google haritasından ulaşabilirsiniz. Yoğun bir şekilde çalışmamızdan dolayı müşterilerimizi mağdur etmemek adına randevu sistemimizi de hayata geçirdik. Müşterilerimiz, bu adreslerimizden randevu alarak iş yerlerimize gelebilir. Böylelikle müşterilerimizin zaman kaybı yaşamasını engelliyoruz. Bizim için en önemli iş, müşteri memnuniyeti. Yaptığımız tüm işlerimiz, müşteri memnuniyetini sağlamaya yönelik. Müşteri memnuniyeti odaklı kaliteli hizmet anlayışımızla müşterilerimizin emrindeyiz” dedi.