MHP Efeler İlçe Başkanı Ahmet Baskın’ın bizzat işlemlerini yaptığı Ayhan Arslan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık’ı ziyaret etti.
Üyelik işlemleri sonunda açıklama yapan Ayhan Arslan, “Başbuğumuz Cennet Mekan Alparslan Türkeş'in emaneti, Ülkücü Milliyetçi Hareketin kutlu sancağı üç hilalin altına, Türk milletinin killi kalesi Milliyetçi Hareket Partime geri döndüm. Genel Başkanım, Liderim Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin emrindeyim” dedi.

‘PARTİMİZE YOĞUN TEVECCÜH VAR’

Milliyetçi Hareket Partisi’ne son günlerde büyük bir teveccüh olduğunu söyleyen Başkan Haluk Alıcık; “Hemşehrilerimiz anlaşmayı, hürmeti, kucaklaşmayı, uzlaşmayı, fazileti, dayanışmayı hakim kılma gayretimizi görüyor ve sağolsunlar destek oluyorlar.
Türk Milliyetçilerinin, Ülkücü hareketin bir olma, birlik olma günüdür. Gün, gönül gözüyle bakma günü; zaman, ortak hissiyat ve değerler etrafında kenetlenme, üç hilalin altında toplanma zamanıdır. Bizim siyaseten ilerleyişimizin yol haritasında sabır, akıl, şuur, denge, ihtiyat yer almaktadır. Milliyetçiliği hayatın her alanında, uygulanabilir bir siyasal yönetim projesi olarak benimseyen tek parti Milliyetçi Hareket Partisi'dir.
Gün birleşme günüdür. Gün bütünleşme günüdür. Türk Milletinin üzerinde küresel ihanet planlarının yoğunlaştığı bu günlerde; evet denmeyecek ise vakti ne zamandır? Ne olmuşsa kardeşler arasında olmuş. Halleşir, helalleşir, yüreğimizle konuşuruz. Aramızda kopan, hala gözü üç hilalde olan, pişmanlığında samimi olan her arkadaşıma kapımız açıktır. Partimize kızan, küsen herkesle barışmaya, kucaklaşmaya hazırız. Gözü hâlâ yuvasının özlemini çeken her dava arkadaşımla helalleşmeye hazırız. Onlara sadece kapımızı değil, gönlümüzü de açıyoruz. Gelin Türk Milletinin vebaline daha fazla ortak olmayın. Gelin milli bekamızın bu zamanki mücadelesine katılın. El birliği yapalım, ülkü birliği yapalım; MHP Genel Başkanı, Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin; ‘Ülkücü Ülkücünün kurdu değil yurdudur diyen her kardeşimle, sadece kapımızı değil, gönlümüzü de açıyorum’ davetine evet diyen Büyük Birlik Partisi Efeler İlçe eski Başkanı Ayhan Arslan kardeşimize hoş geldin diyorum" diye konuştu.