AK Partili Savaş, ilk ziyaretini Çine Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden'e gerçekleştirdi. Esnaf Odası ziyaretinin ardından Milletvekili Savaş, Çine Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Hüseyin Zafer Alkaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Savaş'a ziyaretlerinde AK Parti Çine İlçe Başkanı Cemal Çakır, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Uzun ve partilileri eşlik etti.

AK Partili Savaş, memleketi Çine'de vatandaşlarla bir araya geldi


Pandemiden dolayı bazı esnaflara destek verilmesinden dolayı memnuniyetini ifade eden Çine Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, “Desteklerin devam etmesini istiyoruz. İlçede hizmet veren noter, yoğunluk nedeniyle yetersiz kalıyor. Bu anlamda ikinci bir noterin açılmasını istiyoruz” dedi.
Milletvekili Savaş, bundan bir yıl önce elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden arkadaşı Göster Okyay için gerçekleştirilen hayra katılarak Okyay'ın ailesine başsağlığı diledi. Savaş, çok sevdiği arkadaşını kaybetmiş olmanın üzüntüsü içerisinde olduğunu söyledi.