İYİ Parti Aydın Milletvekili Aydın Adnan Sezgin, Nazilli’de çarşı ve pazar ziyaretleri gerçekleştirdi. Sezgin, ziyaretlerin öncesinde İYİ Parti Nazilli İlçe Teşkilatında partililerle bir araya geldi. İYİ Partili Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, İYİ Parti Nazilli İlçe Başkanı Cihat Öztürk, Sezgin’e ziyaretinde eşlik etti. İYİ Parti kurucularından İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu ile ilgili FETÖ iddiaları, ziyarette değerlendirildi.

“BÜTÜN BUNLAR BÜYÜMENİN İŞARETİDİR”


Tüm bu gelişmelerin, partinin büyümesinin işareti olduğunu ifade eden Sezgin, şunları kaydetti: “Partimizde olup bitenleri hepimiz biliyoruz. Biraz bunu konuşmak istiyorum. Açıkça şunu söyleyeceğim, bütün bunlar büyümenin işaretidir. Bu parti büyüyor, daha da büyüyecek. Temel hedefimiz olan iktidara ulaşmayı başaracak. İktidara ulaşmak istememiz hakikaten biz kendine özgü bir yapıyız, kendine özgü amaçlarımız var. İktidara ulaşmak bugün, kötü örneklerini gördüğümüz iktidardan faydalanmak değil, Türkiye’ye katma değer katmaktır. Türkiye’nin hak ettiği bir yönetimi, Türkiye’nin büyüklüğüne layık bir yönetimi hükümete tesis etmek, ülkede hukuku ve demokrasiyi tekrar oluşturmaktır.”

“ÖZDAĞ’IN SÖYLEDİKLERİNİ TASVİP ETMİYORUM”


Sezgin, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sayın Ümit Özdağ’ın söylediklerini tasvip etmiyorum. Doğru bulmuyorum. Ancak Özdağ’ın İYİ Parti’ye karşı yürütülen operasyonların da bir parçası olduğunu düşünmüyorum.”

“EKMEKLERİNE YAĞ SÜRÜYOR”


Sezgin, bu tür söylemlerin partiye zarar vermek isteyenlerin ekmeğine yağ sürdüğünü de vurguladı. Sezgin, “Ümit Özdağ’ın bu söylemleri partiye karşı dışarıdan hamle yapmak isteyenlere katkı sağlıyor. Onların ekmeğine yağ sürüyor. Bizim geldiğimiz noktayı istismar etmek isteyen, bizim başarımızı sarsmak isteyen çevrelere yardımcı olmuş oluyor. Ancak Özdağ kesinlikle bu kesimlerin bir uzantısı değil” ifadelerini kullandı.

ÖZCAN, İDDİALARI YANITLADI


Ziyaret sırasında Nazili Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da, gazetecilerin sorularına yanıt verdi. “AK Parti’den teklif aldı, AK Parti’ye geçiyor” iddialarını değerlendiren Özcan, “Genel ve yerel idarelerde kurulacak iyi ilişkiler neticesinde Nazilli’nin kalkınabileceğine inanıyorum. Beni şahsen tanıyanlar bilir. Ben herkesle iyi ilişkiler içerisinde olmaya çalışan birisiyim. İyi ilişkiler neticesinde Nazilli’mizin sıkıntılarının çözülebileceğini ve kalkınabileceğine inanan bir insanım. Ben yerelde ve genelde vekillerimizle, il başkanları, ilçe başkanlarımızla siyaset yapmaksızın görüşüyorum. Ben 7 yıl ilçe başkanlığı yaptım. Yeterince siyaset yaptım. Benim bundan sonraki hedefim, yerel belediyecilik üzerinden, Nazilli halkına fayda sağlamak olacaktır” diye konuştu.

“AKŞENER’İN BİLGİSİ VAR”


Özcan, “İktidar partisi milletvekilleri, il ve ilçe başkanları ile yaptığım görüşmelerden İYİ Parti Genel Başkanımız Meral Akşener’in de bilgisi var. Nazilli için yapılmış herhangi bir görüşmenin bir sakınca doğuracağını zannetmiyorum. Genel ve yerel idarelerde, kamuda ve özelde kimseyle sorunumuz yok. Maksadımız Nazilli içerisindeki kısır siyasetlerden kurtarılarak, Nazilli’ye kazandırmak olmalı diye düşünüyorum. Nazilli için yaptığımız görüşmelerin doğru ve yerinde olduğu kanaatindeyim” dedi.
İYİ Parti Nazilli İlçe ziyaretinin ardından Milletvekili Aydın Adnan Sezgin ve beraberindeki heyet Uzun Çarşı’da esnaf ziyareti gerçekleştirirken, pazarda pazarcılarla sohbet etti.