Didim Belediyesi Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu’nun ilçede kurulan halk pazarında denetim yaptığı esnada seyyar pazarcılık yapan Bayram Tang tarafından bıçaklanması anı kameralara yansıdı. Olay ilçede her hafta kurulan çarşamba pazarındaki denetimde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre; Zabıta Müdürü Hacıfettahoğlu'nun zabıta ekipleriyle birlikte denetim yaptığı sırada gelen şüpheli Bayram Tang ve eşi Kudret Tang, sözlü olarak kendisine tacizde bulundu. Sözlü tartışmanın ardından Bayram Tang’ın eşi Kudret Tang’ın zabıta müdürüne sözlü tacizi ve bıçaklanma anı, zabıta ekiplerinin kameralarınca an be an kaydedildi. Kamera görüntülerinde zabıta müdürüne ilk önce Kudret Tang saldırırken, ardından olaya karışan eşi Bayram Tang’ın elinde bıçakla saldırıda bulunduğu ve kovaladığı görüldü. Olay anında zabıta ekipleri Kudret Tang’ı müdahale ederek yakalarken, eşi Bayram Tang’ın olay yerinden kaçtığı gözlendi. Zabıta ekipleri Kudret Tang’ı polislere teslim ederken, Didim polisinin kısa çalışmasından sonra olayın faili Bayram Tang ise yakalanarak gözaltına alındı.

SALDIRGAN KARI-KOCA TUTUKLANDI


Olayın failleri olan karı-koca, zabıta müdürünün şikayeti sonrasında gözaltına alınırken, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Zabıta Müdürü Murat Hacıfettahoğlu’nun ise sağlık durumunun iyi ve görevinin başında olduğu öğrenildi.