Söke Belediye Tesisleri Lima Restoran’da verilen yemekte Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, Belediye Başkan Yardımcıları Veli Devrim Yerli ve Mustafa İberya Arıkan, Söke Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çıtak ile mahalle muhtarları hazır bulundu.

TUNCEL’E TEŞEKKÜR


“19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle bizleri bir araya getirip kahvaltıda buluşmamızı sağlayan Söke Belediye Başkanımız Levent Tuncel başkanımıza ve yardımcılarına bir kez daha teşekkürlerimi sunarım” diyerek sözlerine başlayan Çıtak, “Muhtarlarımızın her türlü sorunlarında, başkanımızın yardım ve destekleri sayesinde mahallelerimizde hizmetleri vatandaşlarımıza sunabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

“HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”


Söke Belediye Başkanı Levent de Tuncel konuşmasında, şunları kaydetti: “Mahalle ve köylerimize yapmış olduğumuz hizmetlerin yüzde 50 veya yüzde 60’lık dilimini yerine getirdik, bundan sonra da bu hizmetlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Kasım ayının başlangıcından itibaren ekiplerimiz ile birlikte tekrar köylerimize ve mahallerimize hizmetlerimize devam edeceğiz. Şimdi yaptığımız bu hizmetler karşılığını almaya başladı. Geçtiğimiz ay bir anket yaptırdık. Anketin amacı, ‘Mahalle, köy ve beldelerimizde yapılan hizmetlerden memnun musunuz?’ diyerek yüzde 70 oranında olumlu olarak mahalle sakinlerimizden memnuniyetlerini öğrenmiş bulunmaktayız. Aynı zamanda bu anketimizde, ‘Bundan sonra nasıl bir hizmet bekliyorsunuz?’ diye bir sorumuz vardı. Bu sorudan aldığımız cevap neticesinde, mahalle muhtarlarımız ile bir araya gelip kalan 3,5 yıllık zaman diliminde hizmetlerimize devam edeceğimizin sözünü verdik. Seçim çalışmalarımızda söz verdiğimiz gibi hizmetlerimize devam ediyoruz ve bu hizmetleri de yapmaya devam edeceğiz.”