AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un geçen ağustos ayında müjdesini verdiği yenileme çalışmalarını, Didim İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ufuk Kurucu, AK Parti Didim İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ve ilçe yöneticileri, Didim Belediyespor Başkanı Bedri Altıntaş, yerinde inceledi.
Saha hakkında açıklamalarda bulunan yüklenici firma yetkilisi, “Yaklaşık 10 dönüm sentetik çim saha revizyon görecek. Maliyeti 1 milyon 350 bin TL civarında olan çalışma sonucu Didim spor camiası
FİFA QUALİTE NORM'larında bir sahaya kavuşmuş olacak. Şu an mevcut sentetik çimlerin söküm çalışması başladı. Bu çalışma 1 hafta civarında sonuçlandıktan sonra zemin tesviye çalışmaları gerçekleşecek. Sonrasında sentetik çim imal edilip montajı yapılacak. Bu çalışmalar toplam 12 hafta gibi bir sürede tamamlanacak. Proje tamamlandıktan sonra profesyonel futbol kulüplerinin resmi maçlarını gerçekleştirebilecekleri saha haline gelecektir.
Saha çevresinde tadilat gerektiren işlemler de bulunuyor. Bu konular hakkında Aydın İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünden onay bekliyoruz. Onay geldikten sonra mevcut süreci etkilemeden eş zamanlı bitirmeyi planlıyoruz." dedi.