Söke'de siyasi kulislerde bir süredir önümüzdeki Yerel Seçimler'e henüz üç buçuk yıl varken Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayı olarak çalışma başlattığı konuşulan ve birçok kesimden de bu yönde geniş destek alan Sökeli İş İnsanı Tekin Yavuz, sahada birebir sürdürdüğü yoğun çalışmaları kapsamında MHP’deki küskün isimlerle de diyaloglarına hız kazandırdı.

“GELİN YUMRUĞU BİR YERE VURALIM”


Söke’de geçtiğimiz süreçte Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adaylığıyla ilgili nabız yoklamalarına koyulan ve sahada da iş, siyaset ve tarım camiasından birçok isimle de istişarede bulunma amaçlı destek turlarını sürdüren Tekin Yavuz’un, ilçedeki MHP’li kimliğiyle bilinen küskün isimleri bir araya getirmek için başlattığı gönül seferberliğine karşı ciddi dönüşler alması, ilçedeki siyasi kulisleri hareketlendirdi. MHP ve AK Parti tabanı tarafından da Cumhur İttifakı’nın başkan adayı olması yönünde ciddi teveccüh gören Tekin Yavuz’un, birebir gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda ise, “MHP bizim vicdanımız ve yuvamızdır. Partimizin kıpkırmızı çizgisi Türklüğün yegane varlığı ve bekasıdır. Söke’mizde geçtiğimiz süreçte seçimleri kazanmaya çok az kaldığımız dönemlerden geçtik. Artık derlenip toparlanma zamanımız gelmiştir. Gelin hep birlikte yumruğu bir yere vuralım ve Söke’mize Cumhur İttifakı’nın çatısı altında MHP’ye zafer kazandırma şerefine el birliğiyle erişelim” ifadelerini kullandığı öğrenildi.

“PAROLA; GİDİLMEDİK KÜSKÜN KALMAYACAK!”


Öte yandan gölge bir ekiple çiftçi ve esnaflara dönük belediye başkan adaylığıyla ilgili olarak yaklaşık 4 aydır kamuoyu yoklamalarına da ağırlık veren ve aynı zamanda Söke Ticaret Odası Meclis Üyesi olan Tekin Yavuz’un, “Gidilmedik küskün kalmayacak!” parolasıyla başlattığı gönül seferberliğine her geçen gün ciddi teveccüh gösterilmeye başlanması, önümüzde Yerel Seçimler’de Söke’de siyasi dengelerin değişeceğine kesin gözüyle bakılmasına da neden oluyor. Başkan adaylığıyla ilgili halihazırda sessizliğini koruyan ancak sahada birebir olarak çalışmalarını her geçen gün sıklaştıran Tekin Yavuz’un, önümüzdeki süreçte kamuoyuna detaylı açıklamalarda bulunması da bekleniyor.