Son günlerde Türkiye’nin dört bir yanında onlarca insanın hayatını kaybetmesine neden olan sahte alkol, Aydın’da da can almaya devam ediyor. Son bir haftada sahte alkolden dolayı 3 kişinin yaşamını yitirdiği Aydın’da, 24 saat içerisinde ise 4 ölüm meydana geldi.

EFELER’DE İKİ ÖLÜM


İlk olay, Efeler ilçesi Dalama Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, birlikte alkol alan 48 yaşındaki Ahmet Güngör ile 61 yaşındaki Mehmet Gülana, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede tüm müdahaleye rağmen kalbi duran Gülana, hayatını kaybetti. Aydın Devlet Hastanesi'nde tedavi gören Güngör ise doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Güngör'ün cenazesi, Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Güngör'ün cenazesi Dalama Mahallesi'nde toprağa verildi.

YAŞAMA TUTUNAMADI


İddiaya göre, Didim'de ise demir doğrama işi yapan Barbaros Göksan, önceki gün akşam saatlerinde sahte alkol içti. Sabah işe giden Göksan, rahatsızlanarak Didim Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradan da İzmir'e sevk edilen Göksan, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

NAZİLLİ’DEN ACI HABER GELDİ


Geçen hafta Nazilli’nin Sevindikli Mahallesi’nde sahte alkol tüketen Osman Özden, görme kaybı ve mide bulantısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Tedavi altına alınan 62 yaşındaki Özden’den acı haber geldi. Doktorların tüm müdahalesine rağmen Özden, bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti. Özden, gözyaşları arasında toprağa verildi.