Hasanefendi–Ramazanpaşa Mahallesi, Sevgi Yolu’nda bulunan Aydın Boysan Sokağı (1905. Sokak), Efeler Belediyesi tarafından yeniden düzenlendi. Yapılan çalışma ile bambaşka bir görünüme kavuşan sokak, ünlü tiyatro sanatçıları Emre Kınay ve Buket Dereoğlu’nun da katıldığı törenle hizmete açıldı.
İYİ Parti İl Başkanı Süleyman Demirci, İYİ Parti Efeler İlçe Başkanı İlhan Adıyaman, meclis üyeleri, Hasanefendi-Ramazanpaşa Mahallesi Muhtarı Ünal Aktaş ve çok sayıda vatandaşın katıldığı törende konuşan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, çok mutlu olduğunu belirterek, şunları kaydetti:
"Yapmış olduğumuz bir işin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu sokağın ismini Aydın Boysan olarak koymayı uygun bulduk. Aydın Boysan, yüksek mimar. 55 yıllık meslek yaşamı içerisinde bilgileri olan ve bunları da yaşama aktarmış olan bir kişi. Yalnız bununla da değil, kentlerde nasıl yaşanılacağını o konuda da topluma bilgi veren bir kişi. Meslek yaşantısının mimarlık olması nedeniyle mimarlar odasının kurucu üyesi ve ilk genel sekreteri. 55 yıllık yaşamı boyunca bir buçuk milyon metrekarelik inşaata imza atmış bir kişi. Birçok ulusal ve uluslararası mimarlık ödüllerinin sahibi ve aynı zamanda da 34 kitap yazmış bir yazar. Bu sokağın esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bol kazançlar getirmesini diliyorum.”
Muhtar Ünal Aktaş da, sokağın düzenlenmesinden dolayı Başkan Atay ve ekibine teşekkür etti. Konuşmaların ardından, sokağın ve Aydın Boysan anıtının açılışı yapıldı.