Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) ekiplerinden Yıldızspor’da yönetim yeni sezon öncesi kadroya dahil edilen oyuncuları tanıttı. Efeler ilçesi, Kızılcaköy Mahallesi’ndeki Keyif Bahçesi’nde gerçekleştirilen toplantıya, Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan ve yönetim kurulu, Sportif Direktör Göksel Özdemir, Teknik Direktör Mehmet Öztürk, Genel Kaptan Osmangazi Cihangiroğlu ve Aydınlı iş adamları Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel ve oğlu Kaan Pekgüzel, Mendeş Beton A.Ş. Kurucularından Yusuf Mendeş, Yıldızspor Yöneticisi olan Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, Yıldızspor Kulüp yöneticisi ve Altınordu’nun başarılı forvet oyuncusu Ahmet İlhan Özek de katıldı.

“SAKATLIKSIZ BİR SEZON OLSUN”


Gecede ilk konuşan Yıldızspor Teknik Direktörü Mehmet Öztürk, futbolu ve futbolcuları çok özlediklerini söyledi. Öztürk, “İnanın bana siz ne kadar özlediyseniz futbolu, biz de hem futbolu hem de sizleri çok özledik. İnşallah sakatlıksız, sağlıklı güzel bir sezon geçiririz. Sizleri aramızda görmekten gerçekten mutluyuz. Hayırlı uğurlu olsun inşallah” dedi.

“İNŞALLAH LİGLERLE İLGİLİ KARAR BİR AN ÖNCE VERİLİR”


Altınordu’nun forvet oyuncusu Ahmet İlhan Özek ise yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Futbolcu kardeşlerime, ağabeylerime ve arkadaşlarıma yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah liglerle ilgili karar bir an önce verilir ve futbolcu arkadaşlarım da çok sevdikleri mesleklerine geri dönerler. Ben burada olmanın tekrardan gururunu yaşıyorum. Aydınlı olarak ve burada Mehmet hocamın ellerinde yetişmiş biri olarak hala daha bu işten ekmek yiyorsam Mehmet hocamın bende emeği çok büyük. O yüzden Mehmet hocam ve sayın Kaya Özcan başkanımın daveti ile birlikte tekrar aranızdayım. Yeni sezon tekrar hayırlı, uğurlu olsun.”

“SORUMLULUKLARIMIZI BİLİYORUZ”


Yıldızspor Genel Kaptanı Osmangazi Cihangiroğlu ise, “Hem başkanım hem de hocalarım, sportif direktör Göksel hocam çok özlediğimizi söyledi. Evet gerçekten çok özledik. İnşallah bu pandemi sürecini atlatıp futbola olan özlemimize bir an önce sağlıklı bir şekilde kavuşup icra etmek istiyoruz. Biz sorumluluklarımızı biliyoruz. Sizler de farkındasınız. Bir an önce karar verilsin, bu ligimiz başlasın biz de hep birlikte yolumuza emin adımlarla bakalım” diye konuştu.

“SONU ŞAMPİYONLUK OLSUN”


Yeni sezonla ilgili değerlendirmelerde bulunan Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan, “Covid-19 virüs olayı bütün dünyayı etkilemiş durumda. Ülkemizi etkilemiş durumda. İşyerlerini ve hepimizi etkilemiş durumda. Bundan dolayı bütün profesyonel liglerde maçlar oynanırken amatör liglerde maçlar oynanmıyor. Bundan dolayı da Yıldızspor Kulübü olarak inanılmaz derecede üzgünüz. En kısa sürede federasyonun bunu düzelteceğine inancımız tamdır. Değerli arkadaşlar transfer ettiğimiz oyuncular her biri çok değerli, teker teker araştırıp, teker teker kalitelerini bildiğimiz oyuncuları transfer ettik. Genç kardeşlerimizi birleştirdik. Tekrar herkese hoş geldiniz diyorum, başarılar diliyorum. Sakatsız, kazasız, belasız sonu şampiyonluk olan bir sezon olsun. Teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

“YILDIZSPOR’UN YANINDAYIZ”


Sur Çelik Kapı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel ise Yıldızspor Kulübü’ne destek vereceklerini belirterek, “Yıldızspor bizim için önemli bir kulüp. Aydın’daki amatör futbolun manevi olarak adresi. Ben de bir dönem kendim bir takım yapmıştım. Süper Amatör Lig’e kadar. Kaya Başkan gibi, Mehmet hocam ve Göksel hocam gibi tecrübeli ve başarılı insanların bir arada olması çok önemli. Biz de manevi ve maddi olarak Yıldızspor’un yanında olacağız inşallah. Hepinize tek tek başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“BURADA OLMAKTAN MUTLUYUM”


Mendeş Beton A.Ş. kurucularından iş adamı Yusuf Mendeş ise, “Burada olmaktan son derece mutluyum. Ben burada hep birlikte çok farklı ve büyük başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Hepinize saygı ve selamlarımı sunuyorum. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.
Toplantının sonunda ise futbolcular kendilerini tanıttı. Ardından toplu fotoğraf çekiminin ardından gece sona erdi.