Yeni Döner Ekranlı LG Wing 5G model telefon, Teknoloji Haberleri Tekno Bilim sitesinden öğrendiğimiz bilgilere göre nihayet 15 ekim tarihinde alıcıları ile buluşacak. Biri sabit biri de döner ekranı olan bu cihazla klavye kullanmak, yazı yazmak, film izlemek bir başka keyif verecek. Elbette bu teknoloji ucuz olmayacak, 999 dolar fiyatla satılacak. LG kendi rakibi olan Motorola Razr telefonunun 1.400 dolarlık fiyatını ve Galaxy Z Flip 5G modelinin 1.450 dolarlık fiyatını göz önüne alarak, 1.000 dolar eşiğinin altında bir cihazı piyasaya sunuyor.    
  Yeni Döner Ekranlı LG Wing 5G Özellikleri   Teknoloji Haberleri yer verdiği teknik özelliklerini şöyle anlatmış ; Yeni Döner Ekranlı LG Wing 5G model telefon modelinin diyagonel ekranı 6.80 inç boyutunda ve 2460 x 1080P çözünürlüğündedir. İkincil döner ekran ise 3.0 inç büyüklüğündedir. Bu cihazla aynı anda 2 veya daha fazla uygulamayı açmak ve kullanmak mümkün oluyor. Cihazda 8 GB ram ve 256 GB flaş bellek de bulunuyor. Bu güçlü 5G model cihazın işlemcisi 765G model Snap Dragon oldu. Cihazın 5G ağlarını destekleyebilmesi için daha düşük kapasitede işlemci kullanılamazdı. LG donanımlarını oldukça yüksek tuttu.   2 ekranlı cihazda kullanılan pil kapasitesi, şaşırtıcıdır sadece 4.000 mAh kapasite yeterli görülmüş. Bu kapasitede pilin, 2 ekranı nasıl besleyeceği merak ediliyor. Ama öyle görünüyor ki tek ekranlı 4.000 mAh kapasiteli pil kullanan tek ekranlı cihazlar 2 gün dayanabiliyorsa, bu cihaz da full kullanım içinm 1 gün dayanabilecek. Cihazda ek SD kart yuvası açılır kapanır ön kamera gibi özellikleri bulunan bu cihazın çok iyi konfor sağlayacak donanımları var.
 Kullanıcılar dilerse 512 GB seviyeye kadar SD desteğini ücreti mukabilinde edinebilecekler. Metalik ve zengin gösteren fütüristik mimari ile inşa edilen kasası da görülmeye değer. Çünkü LG hem görüntü teknolojilerinde hem de dış fiziksel donanımların estetik tasarımında söz sahibi bir şirkettir. Cihazın değerlendirilmesine gelince, Eşsiz kullanım rahatlığı sunması, ileriye dönük donanımları barındırması ve fiyatının 999 dolar olması, Yeni Döner Ekranlı LG Wing 5G model telefonun alıcılarının çok olacağını gösteriyor. Öncelikle ABD pazarında satışa çıkacak olan bu cihazın daha sonra e-ticaret siteleri aracılığı ile tüm dünyada satılacağı duyuruldu. Kaynak : https://teknobilimadami.com/teknoloji-haberleri/