Adalızade Mezarlığı’nda bulunan şehitlik ziyareti ve burada edilen dualarla başlayan ziyaretlere MHP İl Başkan Vekili Gürşat Kale, Kuşadası İlçe Başkanı Murat İnan, il ve ilçe yöneticileri katıldı.
Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, KESO ve İŞKUR İlçe Müdürü Adnan Gönençer ziyaret edilerek karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu.
Milliyetçi Hareket Partisi Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Kuşadası İlçe Başkanı ve KUTO Meclis Üyesi Murat İnan, MHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Kuşadası Ticaret Odası ziyaretinde, ülkemizin içinde bulunduğu pandemi sürecinin turizm sektörüne ve ekonomiye etkileri hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede Alıcık, araştırma, Geliştirme (ARGE) ve yenilikçilik (İnovasyon) kültürünün yerleştirilmesi, ara malı üretiminin Türkiye’de yapılmasının desteklenmesinin sağlanması, teknolojik değeri yüksek ürün ve hizmetlerin üretilmesi tercih edilerek yenilikçilik sürecinde destek sunmak için etkin mekanizmalar geliştirileceğini ifade etti, ilçe sorunları hakkında bilgi aldı. Türkiye'de istihdamın korunmasına, geliştirilmesine, yaygınlaştırılmasına ve işsizliğin önlenmesi faaliyetlerine yardımcı olmak ve işsizlik sigortası hizmetlerini yürütmek üzere kurulan Türkiye İş Kurumu (İŞ-KUR) Kuşadası Müdürü Adnan Gönençer ile Aydın ve Kuşadası merkezli sohbet gerçekleştirildi.