Aydın’da geçmiş yıllarda Sultanhisar Belediye Başkanı olarak görev yapan Necdet Uysal, ailesiyle birlikte gittiği Didim’de serinlemek için girdiği denizde kalp krizi geçirdi. Hastanede tedavi altına alınan Uysal, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Uysal için Sultanhisar Belediyesi önünde tören düzenlendi. Törene Sultanhisar Kaymakamı Musa Aydemir, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, AK Parti Aydın eski milletvekillerinden Mehmet Erdem, Sultanhisar eski Belediye Başkanlarından Ertegün Ünal, Uysal ailesi ve sevenleri ile belediye personeli katıldı.


“ACIMIZ ÇOK BÜYÜK”


Törende konuşan Başkan Yıldırımkaya, “Bugün üzüntümüz ve acımız çok büyük. Sultanhisar ilçemiz benimde kendisini örnek aldığım çok değerli 10 yıl başkanlık yapan çok değerli bir başkanını kaybetti. Tüm Sultanhisar halkı da bunun üzüntüsünü yaşıyorlar. Necdet Uysal Başkanımızın 10 yıl boyunca Sultanhisar yaptığı hizmetler unutulamaz” dedi. Belediye Meydanı’nda kılınan cenaze namazı sonrasında Uysal’ın cenazesi Rekmez Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.