Kulüp tesislerinde düzenlenen törende açıklamalarda bulunan Kulüp Basın Sözcüsü Erol Özhavutçu, “Kulübümüzün 97. yılını kutlayacağımız 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel Atatürk siluetli formalarımız 200 liradan satışa hazır. Storemız çok yakında hizmete açılacak. Çarşamba pazarında otoparkı halkın kullanımına sunacağız. Buradan kulübümüze gelir sağlanacak. Taraftarlarımızdan formalarımızdan alarak kulübe destek olmalarını istiyoruz” dedi.

"HAZIRLIKLARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ" 


Kulüp Müdürü Yağız Pullukçu ise, “Korona süreci elimizi, ayağımızı bağladı. İl Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu karşılaşmaları oynayıp oynamamak istediğimize dair bizden yazı istedi. Sökespor Kulübü olarak maçlar oynansın, 80 bin amatör sporcunun ailesine maddi, manevi destek sağlansın. 28 Eylül’den bu yana TFF’den maçların oynanıp oynanmayacağıyla ilgili açıklamama yapılmamasına rağmen ASKF ile iletişim halindeyiz. Maçların tek devre usulü veya çarşamba, pazar oynanacak şekilde aralık ayında başlanması planlanıyor. Yarın oynanacak gibi hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Transferlerimizi de yaptık. Kimseyi mağdur etmemek amacındayız” ifadelerini kullandı.
Sökespor Kulüp Başkan Yardımcısı Kasım Üzüm, “Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ve aynı zamanda kulübümüzün 50. yılı olması nedeniyle bu formalardan 97 adet olarak yaptırdık. Bu formaları aynı zamanda kulübümüzün onur forması olarak değerlendiriyoruz. Formalarımızın 200 TL’den satışını yapacağız” dedi.
Öte yandan toplantıya katılan basın mensuplarına birer adet formalarda hediye edildi. -