Olay, Efeler ilçesi Güzelhisar mahallesi 41 sokakta meydana geldi. Eşiyle şiddetli geçimsizlik yaşayan Sinem Kaya, geçtiğimiz Kasım ayında eşi Dinçer Özden'den ayrıldı. Mahkeme Özden'e evden uzaklaştırma cezası verdi. Kaya, yaşadığı evden ayrılarak kiraladığı bir evde çocuklarıyla birlikte yaşamaya başladı. Kendisini başka bir erkekle aldattığını düşünen Dinçer Özden, önceki gün Sinem Kaya'nın adresini öğrendiği evinin önüne gelerek pusu kurdu.

PUSU KURDU

Evin karşısındaki ganyan bayinde pusuya yatan Dinçer Özden, Sinem Kaya'nın evden çıkıp çöp atmaya gittiğini görünce takip etti. Eski eşi Özden'in kendisini takip ettiğini fark eden Sinem Kaya kaçmaya başladı. Ancak kadını sığındığı kadın kuaföründe yakalayan gözü dönmüş Özden, üzerine 7 el tabancayla ateş ederek canice öldürdü. Cinayetin ardından kuaför dükkanından çıkan ve cep telefonundan birine mesaj atan Özden, olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu.

ELİNDE CEP TELEFONU VARDI

Özden, emniyetteki ifadesinde olayı anlattı. Eski eşinin kendisini başka bir erkekle aldattığını düşündüğünü ve bu sebeple Sinem Kaya'yı öldürdüğünü söyleyen Özden, "Eşimden beni aldattığı için ayrıldım. Çocuklarımı bana göstermiyordu. Çocuklarımı görmek için evine gittim. Ancak göremedim. Ben de evinin karşısında beklemeye başladım. Evden çıktığında bir elinde çöp bir elinde telefon vardı. Sevgilisiyle buluşmaya gittiğini düşündüm. Yanına giderken kaçmaya başladı. Kuaföre girdi, orada öldürdüm" dediği öğrenildi. İfadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Özden, tutuklanarak cezaevine gönderildi. DEHŞETİ ANLATTI Dehşetin yaşandığı kadın kuaförünün işletmecisi Ö.G. korku dolu anları anlattı. Saniyeler içerisinde olayın gerçekleştiğini belirten işyeri sahibi, "Dükkanda olayın yaşandığı sırada müşteri yoktu. Dükkanımın önünde beklerken bir kadın dükkanıma doğru yöneldi. Ben ne olduğunu anlamadan, arkasından da adam koşturup içeri girdi. Adamın elinde silahı görünce ben kendimi dışarı attım. Polise haber verdim. O sırada silah seslerini duydum. Adam dışarıya çıktı. Cep telefonundan bir şeyler yazdıktan sonra polise teslim oldu. Olay saniyeler içerisinde gerçekleşti. Elindeki tabancayla bana da zarar verebilirdi. Kadın 6 aydır mahallemizde yaşıyormuş. Ben kendisini tanımıyorum. Müşterim de değil. Bu acı olaya çok üzüldük. Keşke yaşanmasaydı" dedi.

ELBET SENİ ÖLDÜRECEĞİM

Öldürülen Sinem Kaya'nın komşusu olan kadın görgü tanığı ise "Ganyan bayinde oturup adam birkaç gündür evini gözetliyormuş. Hatta büfeciye gidip 'Buraya gelip gidiyorum. Her geldiğimde polis geliyor. Sen misin beni ihbar eden' diyerek kızmış. Olay öncesi gece de kapısının önünde olay çıkartıp 'elbet seni öldüreceğim' deyip bağırıp gitti. Ben kadını gördüm. Çocuklarıyla indi aşağıya. Arkadaşı çocukları alıp karşı tarafa yürüdü. O kadında çöp atmaya gidiyordu. Arkasına bakıp birinin geldiğini görünce 'yapma' diye bağırdı. Elindeki çöpü bırakıp kaçtı. Kuaföre ikisi girdikten sonra silah sesleri duyduk. Adam, kadını vurdu dışarıya çıktı, telefonla birine mesaj yazdığını gördük. Telefonu elinden bırakmasını söyleyen polise 'bir dakika' diyecek kadar rahattı. Polis arkadan kelepçeyi taktıktan sonra adam, gülüyordu" diye konuştu.