Gönüllülük esasına göre gerçekleştirilecek projede uzaktan eğitimde belirlenen seviyeye ulaşamayan öğrencilerin daha iyi konuma gelmesi ile velilere yönelik anne-baba okulu konularında eğitimler verileceği bildirildi.
Didim Ticaret Odası Kültür Merkezinde gerçekleştirilen proje tanıtım toplantısında Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Milli Eğitim Şube Müdürü İlker Kale, projede görevli öğretmenler yer aldı.

EKSİKLİKLER GİDERİLECEK


Projeyle ilgili olarak görevli Sosyal Bilgiler öğretmeni Gülsüm Özden Tabakoğlu, her çocuk vazgeçilmez ilkesiyle hareket ettiklerini ve öğrenciye özgü planlar yapılarak eksikliklerin giderilmesini amaçladıklarını söyledi. Tabakoğlu, bu sayede başarısız öğrencinin başarılı öğrenciler seviyesine gelebileceğini aktardı.
Projede görev alan matematik öğretmeni İlkay Karamanlıoğlu ise anne-baba okuluyla ebeveynlerin çocuklarıyla daha iyi vakit geçirmeleri ve onlara yardımcı olmalarını sağlamanın amaçlandığını belirtti.

“GÖNÜLLÜLÜK ESASINA GÖRE YAPILACAK”


Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, hazırlanan projenin gönüllük esasına göre yapılacağını ve ilk etapta ilkokul ve ortaokul düzeyinde olacağını vurguladı. Konuyla ilgili bilgilendirmeleri yapacaklarını, pazartesi günü İlçe Kaymakamı Halil Avşar ile projeyi ele alacaklarını ifade etti. Konuşmaların ardından projede görev alan öğretmenlere Akdemir ve Milli Eğitim Şube Müdürü İlker Kale tarafından teşekkür plaketi verildi.