2020-2021 sezonunda Türkiye 2. Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Nazilli Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına Nazilli’de gerçekleştirilen hazırlık kampıyla devam ediyor.
Baş Antrenör Öğünç Tokgöz ve yardımcıları Arif Orana ile Furkan Şengil gözetiminde yaklaşık 45 gündür hazırlıklarına devam eden Siyah Beyazlı basketbolcular, haftanın 6 günü çift antrenmanla teknik-taktik ve kuvvet çalışmaları ile Kasım ayında başlayacak olan yeni sezonuna hazırlanıyor.

KADRO YENİLENDİ


Geçtiğimiz sezondan Tremayne Ceyhan Tippins, Hamza Alptuğ Baştuğ ve Yiğit Kaan İnnab ile yola devam eden Nazilli Belediyespor, 8 yeni oyuncuyu kadrosuna kattı. Yeni transferler Feyzi Çelebioğlu (Bornova Bossan), Gökhan Keser (Erzurum BŞB), Batuhan Kilci (Erzurum BŞB), Süleyman Yavaş (Ege Üniversitesi), Baran Eren Aycan (Özel Gelişim Koleji BGL) Orhun Arabacı (Anadolu Efes BGL), Berat Taşçı (Ünsped Spor), İbrahim Kaçmaz (Bandırma Kırmızı) ve Orkun Kemal Ertaş (Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket) takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor.