MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, Didim’de ziyaretlerde bulundu. Alıcık ve beraberindeki il yöneticilerini MHP İlçe Başkanı Fikret Alkaya ve ilçe yöneticileri ağırladı. MHP İlçe Yönetimince hazırlanan program kapsamında MHP’li Alıcık, Didim Kaymakamı Halil Avşar, Didim Cumhuriyet Savcısı M. Emin Çıplak, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Didim SGK Müdürü Adem Yıldırım, Didim Vergi Dairesi Müdürü Ali Cini ve Didim İlçe Sosyal Hizmetler Hüdürü Gazi Kol’u makamlarında ziyaret etti.

YENİ ÜYELERE ROZET TÖRENİ


Kamu ziyaretlerinin ardından MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, ilçe binasında yeni üyelerin rozetlerini taktı. Rozet töreni öncesinde konuşan Alıcık Didim’de kamu ziyaretlerini tamamladıklarını, bu süreçten sonra esnaf ziyaretlerine başlayacaklarını ifade etti. Alıcık parti olarak çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacaklarını ifade ederek, “Bizler 2023’e hazır olmalıyız. Bizim insan sevgimiz farklı, siyasette neler yapabileceğimiz ortada; mevlam çalışanla beraber. Biz her zaman sokakta olacağız. Bizim Aydın sevdamız farklı; birlikte güzel zaferlere ulaşacağız. Bugün burada kadın arkadaşlarımızın da olması bizleri mutlu etti. Çünkü kadınların partimize ve davamıza katkısı büyük olacak. Firkat başkanım söz verdi; her 20 günde bir gelip 25 rozet takacağız. Şu an 300 yeni üyemiz olmuş. Bu arkadaşlara ve süreç içerisinde katılanlara rozetlerini takacağız” dedi.
Konuşmaların ardından İl Başkanı Alıcık, İlçe Başkanı Fikret Alkaya, İlçe Kadın Kolları yöneticileri ve il yöneticileri yeni üyelerin rozetlerini taktı.