Türkiye Halı Saha Federasyonu Aydın Temsilcisi Volkan Demirci tarafından düzenlenen Pro Lig sona erdi. Geçtiğimiz yıl Aralık ayında başlayan ve 18 takımın katıldığı ligde maçlar Adnan Menderes Üniversitesi Halı Saha tesislerinde oynandı. Salgın nedeniyle kapanan halı sahaların açılmasının ardından finaller gecikmeli olarak yapıldı.

ŞAMPİYONU PENALTILAR BELİRLEDİ


Dün gece ilk olarak Zir-Vet takımı ile Lastpoint takımı arasında üçüncülük dördüncülük maçı oynandı. Karşılaşmadan Zir-Vet takımı 2-1 galip ayrılarak 18 takımlı ligin 3.’sü oldu. Final maçında ise Menderes ile Lejyonerler takımı karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen maçı yüzlerce futbolsever izledi. Maçta ilk olarak öne geçen Lejyonerler karşısında Menderes beraberliği yakaladı. Maç atılan karşılıklı birer golle berabere tamamlanınca penaltılara geçildi. Seri penaltı atışları sonucu lig şampiyonu Lejyonerler oldu.

EN CENTİLMEN AYDIN BASIN


Maçlar sonunda kupa seromonisi gerçekleştirildi. Ligin gol kralı olan Menderes takımından Eray Kara plaketini Volkan Demirci’nin elinden aldı. Ligin en iyi kalecisi olan Zir-Vet’in kalecisi Malik Küçük plaketini Aydın Gençlik Spor Konfederasyon İl Başkanı Yaşar Akcaköse’nin elinden aldı. Ligin en centilmen takımı seçilen Aydın Basın takımı adına gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Durmuş Ali Kılınç’a plaketi turnuva hakemlerinden Hasan Alp takdim etti.

ŞAMPİYON KUPASINI ALDI


Ligin üçüncüsü olan Zir-Vet takımı kupasını ve madalyalarını Girne Mahalle Muhtarı Şule Civkaraoğlu’nun elinden aldı. lig ikincisi olan Menderes takımı ise kupasını Yazı İşleri Müdürümüz Durmuş Ali Kılınç’tan aldı. Lig şampiyonu Lejyonerlerin kupa ve madalyalarını ise CHP Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin verdi. Şampiyonluk kupasına kavuşan Lejyonerler saha içinde şampiyonluğu kutladı.

‘DAHA YÜKSEKLERİ HEDEFLİYORUZ’


Aydın’da ilk defa lig usulü bir turnuva düzenleyen HFF Aydın Temsilcisi Volkan Demirci, turnuva boyunca çok ciddi yol kat ettiklerini belirterek, “18 takımın yer aldığı bu ligde yüzlerce karşılaşma gerçekleştirildi. Bu maçlar sayesinde birçok kişi yeni arkadaşlıklar edindi. Sporun güzel yanlarını yaşadık. Şimdi de ligin zirvesindeyiz. Bu ligin şampiyonu olan Lejyonerleri ve tüm takımları tebrik ederim. Bu lig bizim için bir başlangıçtı. Bundan sonra daha da yüksekleri hedefliyoruz. Bu süreçte bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.