31 Mart seçimlerinde Nazilli Belediye Başkanlığı’nın kazanılmasında büyük etken olan Millet İttifakı ortaklarından CHP Nazilli İlçe Başkanlığı tarafından, CHP İktidarı parolasıyla yaptığı çalışmalar kapsamında ‘Yerelden Genele esnaflarımızın sorunları ve çözümleri’ konulu istişare toplantısı düzenleniyor. CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ev sahipliğinde yarın saat 10.00’da Hangar Restorantta düzenlenecek olan istişare toplantısına CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve Süleyman Bülbül, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı CHP’li Mert Öreroğlu, Nazilli Ticaret Odası, Nazilli Ticaret Borsası, Esnaf Kefalet Başkanlığı ile Nazilli’de hizmet veren Esnaf Odası Başkanlarının katılacağı öğrenildi.

ÇERÇİOĞLU MÜJDELERLE GELECEK

Bir dizi ziyaret için Aydın’a gelen Yerel Yönetimlerden Sorumlu CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun’un Söke Belediyesi ziyaretinde Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Söke, Kuşadası ve Nazilli'ye müjde verdi. Söke ve Nazilli'de otopark yapacaklarını açıklayan Başkan Çerçioğlu, "Nazilli İstasyon Meydanı'nda çok ciddi bir sorun vardı, orada bir otel var biliyorsunuz. Otelle ilgili sorunlar vardı, biz sorunları çözdük, mahkemeyi kazandık. Şu anda proje çiziliyor, İstasyon Meydanı'nın altı da komple otopark olacak. Yani bu dönemde Kuşadası, Nazilli ve Söke'de otopark inşaatlarını başlatıyoruz" şeklinde konuştu. Başkan Çerçioğlu’nun otopark müjdesinin yanı sıra ilçe için önemli projeler ve çalışmaları açıklayacağı öğrenildi.

ÖZCAN YERİNE ÖREROĞLU KATILIYOR

Öte yandan CHP Nazilli İlçe Başkanlığı tarafından ‘CHP İktidarı parolasıyla’ organize edilen ve CHP’nin kurmaylarının katılacağı toplantıya Nazilli Belediye Başkanı İYİ Partili Kürşat Engin Özcan yerine Nazilli Belediyesi’nde CHP’yi temsilen görev alan Meclis Grup Sözcüsü ve Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu’nun katılacağı kaydedildi.