CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Aydın ziyareti kapsamında Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ı makamında ziyaret etti. CHP’li Torun’a ziyaretinde CHP Aydın Milletvekilleri Bülent Tezcan, Hüseyin Yıldız ve Süleyman Bülbül, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Germencik Belediye Başkanı Fuat Öndeş, Bozdoğan eski Belediye Başkanı Tümer Apaydın eşlik etti. CHP’li Torun’u, Belediye Başkanı Deniz Atabay, CHP İlçe Başkanı Nurettin Koçak, İYİ Parti Didim İlçe Başkanı Vefa Berk Tezsezener, Belediye Meclis üyeleri ile CHP ilçe ana kademe yöneticileri karşıladı.

“PROVOKASYONLARA HAZIRLIKLI OLALIM”

Başkanlık makamındaki ziyarette ilk konuşan CHP İl Başkanı Ali Çankır, Genel Başkan Yardımcısı Torun’u Aydın’da ağırlamaktan onur duyduklarını dile getirdi. Torun ise, “Bizleri sıcak karşılamanız bizi de mutlu etti. Bir pandemi sürecindeyiz. Olağanüstü dönemden geçiyoruz. Bu süreçte bir yandan ekonomik kriz, bir yandan pademinin yarattığı olumsuzluk, diğer yandan eğitim öğretimin başlamasındaki eksiklikler hepimizi üzmekte. Bunların tek çaresi iktidardan kurtulmak; bizim sorunlarımızı çözmeyen bu yapıdan kurtulmamız lazım. Millet İttifakı’yla demokrasiyi, hukuku egemen kılmak gayemiz. Bu süreçleri yaşarken her türlü suikasta hazırlıklı olmalıyız. Provokasyonlara hazırlıklı olmalıyız. Millet İttifakı’nı dağıtmak için her türlü gayreti göstereceklerdir. Ne yaparsa yapsınlar bunu başaramayacaklar. Biz birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

“ATABAY’IN MÜCADELESİNE DESTEK OLACAĞIZ”

CHP’li Torun, Atabay ve ekibine yönelik ortaya atılan iddialara da sert tepki gösterdi. Torun bu taktiklerin FETÖ taktiği olduğunu dile getirerek, “Didim’de de rantçılar, gayri resmi ve gayri meşru işlere bulaşmış olanlar veyahut da istedikleri yerine gelmeyenler belli oyunlar içindeler. Geçmiş FETÖ taktiklerini uygulamaya çalışıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar onlar da asla başaramayacaklar. Biz bu ülkeye faydalı olmaya yemin ettik, sorunları çözmeye yemin ettik. Parlamentoda vekillerimiz, büyükşehirlerde belediye başkanlarımız, ilçelerde belediye başkanlarımız bu sorunları çözecekler. Bizler asla ranta izin vermeyeceğiz. Asla onların oyunlarına gelmeyeceğiz. Belediye başkanımız gecesini gündüzüne katarak Didim’e hizmet için mücadele ediyor. Bütün ekibiyle bir mücadelenin içerisinde. Onu yolunda alıkoymak isteyenler, ayak oyunlarıyla ve FETÖ taktikleri ile bu süreci baltalamak isteyenler hayal kırıklığına uğrayacaklar. Bizler de onun yanında olacağız. Mücadelesine destek olacağız. Bu kararlığınız ve birlikteliğinizi bozmayın, birlikte olursak başarırız” ifadelerini kullandı. Ziyaret daha sonra basına kapalı olarak sürdürüldü.