Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı Nazilli İtfaiye Amirliği, Cumhuriyet Halk Partisi il ve ilçe yönetimini konuk etti. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarete CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, CHP Nazilli İlçe Kadın Kolları Başkanı Gamze Arslan, il ve ilçe yöneticileri katıldı. Türk İtfaiye Teşkilatının 306. kuruluş yıl dönümü ve İtfaiye Haftası nedeniyle yapılan ziyarette itfaiye personeline çiçek takdim edilip çikolata ikram edildi.

“EMEKLERİNE SAĞLIK”

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, ziyarette yaptığı konuşmada, "İtfaiyenin ne kadar önemli olduğu biliniyordu. Cumartesi günü Söke'de meydana gelen talihsiz orman yangınından sonra bir kez daha anlamış olduk. İtfaiye Haftası dolayısıyla da CHP Nazilli ilçe başkanımız, il ve ilçe yöneticilerimizle birlikte sayın daire başkanımızın nezdinde Aydın'daki tüm itfaiye çalışanlarının gününü kutladık. Emeklerine sağlık. Allah onların ayaklarına taş değirmesin. Aydın'da halkımızın güvenliği ve ormanlarımız için canları pahasına bugüne kadar mücadele ettiler. Cumhuriyet Halk Partisi örgütleri olarak kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz ve tüm itfaiyecilerin günlerini bir kez daha kutluyoruz" ifadelerini kullandı.

“ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN”

CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim ise itfaiye personelinin fedakarca çalıştığına işaret ederek, şunları kaydetti: "İl Başkanımız sayın Ali Çankır'ın söylediklerine artı olarak iyi ki varlar diyorum. İtfaiyecilerimiz sayesinde evlerimizde rahat uyuyoruz. Allah onların ayaklarına taş değirmesin, hepsine güç, kuvvet versin. Başımızdan eksik etmesin."

“HER ZAMAN HAZIRIZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Serdar Adanır da, "Bizim gönlümüzü almaya gelen değerli başkanlarımıza bizi hatırladıklarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Biz kendilerinin de dedikleri gibi başta bize her türlü donanımı sağlayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na teşekkür ediyoruz. Aracımız, gerecimiz ve ruhumuzla beraber Aydın halkının hizmetindeyiz. Allah kötü günleri yaşatmasın, biz her yerde her zaman hazırız" diye konuştu. Ziyaretin sonunda CHP heyeti, itfaiye çalışanlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.