MHP Aydın İl Teşkilatı'nda 20 Eylül’de yapılan olağan kongrede seçilen Haluk Alıcık başkanlığındaki Yönetim Kurulu’na, İncirliova İlçe Başkanı Polat Tanrıkulu ve yönetimi, ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

“ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”


Tanrıkulu, kendilerini kabul eden İl Başkanı Alıcık ve yönetimine görevlerinde başarılar diledi. Partisinin Aydın’da üç milletvekili çıkardığı '2007 ruhunu' canlandırmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Tanrıkulu, "Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Aydın’ımızı, İncirliova’mızı başarıya ulaştıracağız" dedi.

“SAHADA BİRLİK”


Ziyaret için Tanrıkulu ve yönetimine teşekkür eden İl Başkanı Alıcık, "Teşkilatta, sahada, söylemde ve ülküde birlik için üzerimize düşen vazifeyi azami derecede yerine getirme kararlığında çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Aydın ve İncirliova’da gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili fikir alışverişi yapılan ziyaretin sonunda Tanrıkulu, Alıcık'a üzerinde Fatih Sultan Mehmet ve Sultan Alparslan’ın resimlerinin yer aldığı bir tablo hediye etti.