Güvenlik toplantısına Söke Garnizon Komutanı Topçu Albay Murat Kanduk, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Gökhan Kurgan, İlçe Emniyet Müdürü Yalçın Şipal, Söke Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa İberya Arıkan, daire amirleri, müdürleri, siyasi parti başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

“HALKIMIZA GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM”

Güvenlik toplantısında konuşan Kaymakam Zeybek, “Cumartesi günü ilçemiz çok büyük bir badire atlattı. İnşallah bundan sonra böylesine yangınlar bir daha olmaz, vatandaşlarımızın daha bilinçli olması gerekmektedir. Yangın esnasında 90 haneyi güvenlik amaçlı boşalttık, özellikle Yenidoğan Mahallemizde yaşayan vatandaşlarımız çok ciddi bir şekilde dumandan aşırı derecede etkilendiler. Çok şükür yangını engelledik. Bin 500 dönüm arazi yangından etkilendi. Tüm halkımıza geçmiş olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

“KURALLARA UYMAK ZORUNDAYIZ”

“Dünyayı etkisi altına almış bulunan Kovid-19 virüsü maalesef ülkemizde de hepinizin bildiği gibi henüz kontrol altına alınabilmiş değil” diyen Zeybek, şunları kaydetti: “Eylül ayını bitirmek üzereyiz ve önümüz kış bu nedenle hastalığın yayılmaması için çok daha fazla kurallara uymak zorundayız. Vatandaşlarımızın hijyen, temizlik ve sosyal mesafe kurallarına harfiyen uymaları öncelikle kendileri için daha sonra kendi aileleri ve toplumumuz için faydalı olacaktır. Asayiş, emniyet, trafik ve jandarma ekiplerimiz çalışmalarına aralıksız devam etmektedir. Ekiplerimizin ve birimlerimizin çalışmaları, projeleri vatandaşlarımızın güvenlikleri ve sağlıkları için devam ediyor.”
Toplantının son bölümü soru-cevap şeklinde devam ederken, özellikle şehir içi trafik park sorunu iletildi.