Aydın’ın Kuyucak ilçesinde yaşayan 40 yaşındaki Ferdi Karakuş, 4 Eylül’de sağlık ocağına gideceğini söyleyerek oğlunu komşusuna bırakıp kayıplara karışan karısı Esra Karakuş (26) ve 6 aylık kızından haber alamadı. Karakuş, eşi ve kızı için katıldığı Esra Erol’un programında, eşinin 'abim' dediği kendisinden 28 yaş büyük komşuları Cengiz K. ile kaçtığını öğrendi. Sunucu Esra Erol'un bulup yayına getirdiği Esra Karakuş, eşi Ferdi Karakuş’la yüzleşti.

DNA TESTİ İSTEDİ

Esra Karakuş, programda 6 aylık bebeğin eşinden değil komşudan olduğunu açıkladı. Baba Ferdi Karakuş emin olmak için DNA testi istedi. Esra Karakuş'un kaçtığı Cengiz K., daha önceki evliliklerinden çocuk sahibi olmadığını, çocuğun kendisinden olduğunun ortaya çıkması halinde çocuğuna sahip çıkacağını söyledi. Sunucu Esra Erol, önceki günkü programın yayınında bebeğin babasının DNA sonuçlarını açıkladı. Bebeğin babası, Cengiz K. çıktı. Anne Esra Karakuş sonucun belli olmasının ardından adeta sevinçten havaya uçtu. Ferdi Karakuş ise büyük bir şok yaşadı.

İHANETE UĞRADIM

Eşi tarafından komşusuyla aldatılan ve 6 ay bağrına bastığı bebeğin kendi kızı olmadığını öğrenen Ferdi Karakuş, Ses Gazetesi’ne konuştu. İhanete uğradığını belirten Karakuş, “Eşimle 8 yıl önce İzmir’de tanıştım. İkimiz birbirimizi severek evlendik. 3 yıl önce Kuyucak’a taşındık. Oraya taşındıktan sonra eşimle tartışma yaşamaya başladık. 4 ay önce kavga ettiğimiz için eşim komşum Cengiz ile hastaneye giderek darp raporu almış. Şikayet üzerine 20 gün evden uzaklaştırma cezası aldım. Eşim de kısa bir süre sığınma evinde kaldı. Sonra barıştık eşim yuvasına döndü. 4 Eylül’de oğlumu komşuya bırakıp sağlık ocağına gideceğini söyleyip eşim, kızla birlikte kayboldu. Onları bulamayınca programa başvurdum. Eşimin komşumla kaçtığını öğrendim” dedi.

BAŞIMA KAYNAR SU DÖKÜLDÜ SANKİ

Komşususu Cengiz’i abisi olarak gördüğünü belirten Ferdi Karakuş, “Biz yaşadığımız eve taşındığımızda Cengiz alt katta oturuyordu. Emekli olduğunu ve eşinden ayrıldığını biliyordum. Bize gelmeye başladı. Onu abi olarak gördüğümden böyle bir kalleşlik yapacağını tahmin etmedim. Meğerse içimize girip eşimi ayartmış. Ben kabuklu badem satmak için Muğla’ya giderken komşum ve eşim 2 yıl birlikte olmuş. Bu birliktelikten, çocukları da olmuş. Kızım sanıp ben de onu bağrıma bastım. Hasta oldu hastanelere götürdüm. Kızın benden olmadığını öğrenince başıma kaynar sular döküldü. Kızımım doğumundan sonra evde kutlama yaptık. Komşum kızı kucağına alıp kendi çocuğu gibi sevmişti. Ama onlardan hiç şüphelenmedim. Artık o kadın evimin eşiğinden giremez. Boşanma davası açacağım. Oğlumla kendime yeni bir hayat kuracağım” diye konuştu.