AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, AK Parti Didim İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette Erim’i İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ile ilçe yöneticileri ve bazı meclis üyeleri karşıladı. Ziyarette Erim’e geçirdiği ameliyat sebebiyle çiçek verilerek geçmiş olsun temennisinde bulunuldu. AK Partili Erim, rahatsızlığı sebebiyle kongreye katılamadığını belirterek, İlçe Başkanı Subaşı’ya ve yeni yönetim kuruluna hayırlı olması temennisinde bulundu.
AK Parti İlçe Başkanı Maşallah Subaşı ise Erim’e geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, kendisini Didim’de ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade etti. Nisan ayında yapılması planlanan yeni devlet hastanesi ihalesinin 22 Eylül’de yapıldığını ifade eden Erim, pandemi sebebiyle bazı ihalelerin geç yapıldığını ve ihalenin itiraz süresine girdiğini belirtti. Aydın’a yapılacak eğitim yatırımları içerisinde Didim’in yer almadığını fakat gelecek yıl için çalışmalara başladıklarını ifade etti.
AK Partili Erim ve beraberindeki heyet daha sonra yeniden yapılması planlanan Selçuk Özsoy Ortaokulunda incelemelerde bulundu.