Köşk’ün düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü dolayısıyla Köşk Belediyesi ve HFF Aydın Temsilcisi Volkan Demirci tarafından halı saha organizasyonu düzenlendi. Salgın dolayısıyla gecikmeli olarak Başçayır halı sahasında gerçekleşen organizasyona Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler, Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş, AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu, belediye meclis üyeleri, HFF Aydın Temsilcisi Volkan Demirci ve futbolseverler katıldı.

DOSTLUK HAVASINDA KARŞILAŞMA

Köşk Masterler ile HFF Karması takımlarının karşı karşıya geldiği maç dostluk içinde geçti. Yoğun bir izleyici kitlesinin takip ettiği karşılaşma HFF karmasının 6-3’lük galibiyetiyle tamamlandı. HFF karmasının gollerini Barış, Ahmet, Turan, Abdullah ve Durmuş atarken, Köşk Masterlerin gollerini Serhat ve Muhammet attı.

ŞAMPİYONLUK KUPASINI NURİ GÜLER VERDİ

Maç sonunda her iki takım oyuncuları birbirine tebrik etti. Organizasyonda ikinci olan Köşk Masterler kupasını AK Parti Köşk İlçe Başkanı Halil Mollaoğlu’nun elinden alırken, madalyalarını belediye meclis üyeleri verdi. Organizasyonun şampiyonu HFF Karması kupasını Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler’in elinden aldı. Bütün oyuncuları tebrik eden Başkan Nuri Güler, organizasyonda ter akıtan futbolculara baklava ikramında bulundu.

‘YENİ ARKADAŞLIKLAR KURULDU’

Organizasyonu düzenleyen HFF Aydın Temsilcisi Volkan Demirci, halı sahaların insanları kaynaştırdığı gibi kötü alışkanlıklardan da alıkoyduğunu hatırlatarak, “Bugün Köşk’te yepyeni arkadaşlıkların kurulmasına vesile olduğumuzu düşünüyoruz. Halı saha sportif bir etkinlik olduğu kadar sosyal bir faaliyettir. Organizasyona katkı sunan Köşk Belediye Başkanımız Nuri Güler başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.