Kaza, Antalya'nın Korkuteli-Fethiye karayolunda 18 Eylül'de meydana geldi. Aydın'ın Efeler ilçesinde 3 yıl önce birbirlerini severek evlenen Agit ile Yıldız İvdil çiftinin mutluğu, 2 yıl önce dünyaya gelen ve Yiğit Agit ismini verdikleri oğullarıyla katlandı. Genç çift, oğullarıyla birlikte geçtiğimiz Cuma günü Antalya'da yaşayan kayınpederini ziyaret etmek için Aydın'dan yola çıktı. 6 saatlik uzun yolculuğun ardından Antalya'ya ulaşan Agit İvdil'in kullandığı otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkarak uçuruma yuvarlanıp beton elektrik direğine çarptı.

EŞİNİN SON YOLCULUĞUNDA YANINDA OLAMADI

Araç içinde bulunan sürücü Agit İvdil, 2 yaşındaki oğlu Yiğit ile ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı. Araç içerisinde sıkışan Yıldız İvdil olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Kazanın ardından memleketi Aydın'a getirilen genç kadının cenazesi 19 Eylül'de gözyaşları arasında Ovaeymir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ACI HABER VERİLEMEDİ

Vucüdunda çok sayıda kırık olan ve beyninde oluşan hasar nedeniyle komaya giren Agit İvdil, Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor. Kazadan 5 gün sonra komadan uyanan Agit İvdil, yanında refakatçi olan ağabeyi Ferman İvdil'e eşi ve oğlunun nerede olduğunu sordu. Beyin ameliyatına girecek olan Agit İvdil'in moralinin bozulmaması için eşinin öldüğü kendisine söylenmedi.

BİR DAHA DÜNYAYA GELSEM YİNE SENİ İSTERDİM

Öte yandan kazanın ardından kafatası ve omurgası kırılan 2 yaşındaki Yiğit Agit İvdil, hayata tutundu. Küçük çocuk, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. Öte yandan İvdil çiftinin mutluluğundan geriye, Agit İvdil'in hayatını kaybeden eşi Yıldız İvdil'in doğum gününde paylaştığı fotoğraf kaldı. İvdil, eşi için yazdığı nottaki, “Seninle geçen her güne şükürler olsun. Bir daha dünyaya gelsem yine seni isterdim. Hayatımda iyi ki varsın. Nice mutlu senelere" şeklindeki ifadeleri okuyanları duygulandırdı.