Turizm sektörü ile ilgili sorunların konuşulduğu ziyareti Aydın TÜRSAB BTK Başkanı Eda Yurtcan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Deniz Köse ve Özel Esenkaya gerçekleştirdi. Ziyarette İYİ Parti İlçe Başkanı Hayati Atlı, parti yönetimi ile partililer hazır bulundu.
İlçe başkanlığına yeniden seçilen Hayatı Atlı, ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "TÜRSAB yetkililerine nazik ziyaretleri için teşekkür ederiz. Turizm sektörünün sektörel problemleri ve çözüm önerileri hakkındaki düşüncelerini bizlerle paylaştılar. Parti yönetimimizde bulunan turizm sektör temsilcisi arkadaşlarımızla İYİ Parti Kuşadası Teşkilatı olarak çözüm yollarının birlikte hareketle ilgili mercilere duyurulması noktasında çaba harcayacağımızı belirterek faydalı bir istişarede bulunduk. Samimi ve nazik ziyaretleri için kendilerine tekrar teşekkür ederiz" ifadelerini kullandı.
Atlı, Kuşadası'nın çok önemli bir turizm potansiyeline sahip olduğunu belirterek daha sıkı bir iş birliği için bu ziyaretin bir başlangıç olduğunu söyledi.