Karacasu'da birkaç ay önce temsilciliği açılan Karacasu Turizm Tanıtım Platformu (TUTAP) Türkiye genelinde 4 bin kişiye yakın üyesi bulunan, "Marsiyass Vip Word Motosiklet Kulübü" Başkanı Cengiz Alabaz, Aydın Bölge Başkanı Özcan Karışan ve beraberindeki çevre il başkanları ile ailelerini Karacasu'da misafir etti. Motosiklet tutkunları, pandemi kurallarına uygun olarak dezenfekte edilen Elmas Otel ve Belediye misafirhanesinde ateşleri ölçülerek konaklatıldı. Elmas Pansiyon’daki akşam yemeğine katılan Karacasu Belediye Başkanı Zeki İnal misafirlere sprey kolonya ikram ederek, "hoş geldiniz" dedi. İnal, ilçede yapılacak her türlü etkinlikte Belediye Başkanlığı olarak kendilerine düşeni yapmaya hazır olduklarını dile getirdi. Kulüp Başkanları tarafından Zeki İnal ve TUTAP Karacasu Başkanı Bülent Eriklioğlu'na teşekkür belgesi verildi.

ETKİNLİK HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ


Etkinlik hakkında bilgi veren TUTAP Karacasu Sorumlusu Bülent Eriklioğlu, "Ege Bölge Başkanımız Müzehher Günyol'un talimatları ile Köşk TUTAP Başkanı Efe Kurnaz birlikteliğinde Köşk'te bulunan motosiklet grubunu ağırladık. Güzel bir etkinlik oldu. Kulübün pandemi sonrası tüm etkinliklerinde ve festivallerinde ilçemiz ev sahipliği yapacak. Antik şehrimiz başta olmak üzere tarihi ve kültürel yerlerini bizzat gezip görerek ön fizibilite çalışması yaptılar" dedi.
Kulüp Başkanı Cengiz Alabaz, "Marsiyass olarak siz dostlarımızı tanımaktan onur duyduk. Belediye Başkanımız ve Bülent Eriklioğlu olmak üzere restoran ve pansiyonlarını pandemi koşullarına göre hazırlayan Şirin Pide İşletme Sahibi Halil İbrahim Köse ve Elmas Pansiyon İşletme Sahibi Şükrü Elmas'a ve Karacasu'ya sevgi ve selamlarımızı sunuyoruz. Tekrar görüşmek üzere" dedi.