Misli.com 3. Lig 2. Grup’ta yaptığı transferlerle sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Nazilli Belediyespor, ilk hafta Fethiyespor deplasmanında yara aldı. Maçın ardından oyunu yavaşlattıkları için rakip takımın oyununu ve maçın hakemini eleştiren Teknik Direktör Şermet’e mağlubiyetin faturası kesildi. Sosyal medyadan tepkilerini dile getiren taraftarlar, Şermet’in takımını lige hazırlamadığı eleştirisini yaptı.

TEHLİKELİ ATAĞIMIZ BİLE YOKTU

Taraftarlardan Nevzat Balü, “Fethiye’de yaşayan Nazillili olarak takımı hiç çalışmamış gördüm. İdman yapmamış gibiydiler sanki. Fethiyespor skoru korumaya çalıştı çünkü öne geçtiler, haklı olabilirler, ‘skoru koruyalım’ diye ama biz ne yaptık, hiçbir şey yapamadık. Tehlikeli atağımız bile yoktu. Bir de Zafer iyiyken oyundan alındı, hayret ettik. Bir şeyler yapmaya çalıştık o kadar bu takımın idmana ihtiyacı var çalışmamışlar belli” dedi.

TAKTİKSEL HATA VARDI

Seyid Çarkcı ise, “Hocamızın maçta çok taktiksel hataları vardı. 4 pas yapamadı takım. Gol atmaya ihtiyacımız var, tam 1 yıldır top oynamayan adamı oyuna alıyorsun. Santrforu çıkarıyorsun nasıl olacak bu iş? Yanlışların çoktu hoca, sen şampiyonluğa kadro kurdun. Rakip vakit geçirmiş, yere yatmış bunlar mazeret değil” diyerek tepkisini dile getirdi.