Köşk Ziraat Odası yönetimi, Covid-19 salgını dolayısıyla okullarda kullanılmak üzere hijyen için dezenfektan aparatları yaptırdı. Uzun bir aradan sonra bugün okul öncesi eğitimi alanlar ve birinci sınıf öğrencileri okullarına kavuştu. Okullardaki hijyen koşullarının iyileştirilmesi ve öğrencilerin mikroplardan uzak tutulabilmesi için Köşk Ziraat Odası sorumluluk alıp dezenfektan aparatı yaptırdı.

‘YÖNETİM OLARAK SORUMLULUKLARIMIZIN BİLİNCİNDEYİZ’


Okullara yerleştirilecek olan aparatları teslim etmek üzere Köşk Ziraat Odası Başkanı Veli Tuna ve beraberindeki bazı yönetim kurulu üyeleri, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş’ı ziyaret etti. Yaptırılan aparatları teslim eden Veli Tuna, geleceğin sağlıklı ve eğitimli bireyler sayesinde şekilleneceğine dikkat çekerek, sağlık ve eğitimin önemini vurguladı. Çocukların eğitimi için oda yönetimi olarak ellerini taşın altına sokmaktan çekinmeyeceklerini ve bu konudaki sorumluluklarının farkında olduklarını ifade eden Başkan Tuna, yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olmasını temenni edip öğretmen ve öğrencilere başarılar diledi.

MÜDÜR KARATAŞ TEŞEKKÜR ETTİ


Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş da, eğitim ve sağlık konusunda bilinçli ve özverili sivil toplum kuruluşları sayesinde ilçede eğitimin daha da gelişeceğini belirtti. Salgın sürecinde okulları yeni eğitim ve öğretim yılına en iyi şekilde hazırladıklarını kaydeden Müdür Karataş, bu tür duyarlı davranışların kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek Veli Tuna ve yönetimini duyarlıkları nedeniyle tebrik etti.