Karacasu’nun en uzak köylerinden olan Karabağlar Mahallesinde yapılan ikinci kat asfalt kaplama çalışması sayesinde köylerine ulaşan yolun şehir merkezlerini aratmadığını söyleyen Muhtar Serdar Kemçin, " Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

AYDIN'IN EN UZAK MAHALLELERİNDEN


Karacasu’ya 25 kilometre uzaklıkta Karabağlar Mahallesi Muğla merkeze 65, il sınırına 10, Denizli’ye 92, il sınırına 1, Aydın merkeze ise 110 kilometre mesafede bulunuyor. Karabağlar Mahallesi Aydın merkeze uzak olsa da hizmete uzak kalmadı. 80 nüfusu 55 seçmeni ile haberlere konu olan Karabağlar Mahallesinin mahalleye ulaşım yolu ilçe merkezlerini aratmayan bir hale getirildi. Hizmet için kilometrelerin ve nüfusun önemli olmadığını ortaya koyan Aydın Büyükşehir Belediyesi mahalle muhtarı ve mahalle halkının gönlünü kazandı.

"ÖZLEM BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM"


Mahalleye ulaşımı sağlayan yolda 4 kilometrelik ikinci kat sathi kaplama çalışması yapıldığını ifade eden Mahalle Muhtarı Serdar Kemçin, “Daha önce ilk kat kaplama yapılmıştı. Sağ olsunlar gerekli olan ikinci kat kaplama çalışması için talebimizi geri çevirmediler. Yolumuz ilçe merkezlerini aratmayan bir hale geldi. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na, Daire Başkanı Ufuk Özmen’e ve Büyükşehir personellerine teşekkür ediyorum” dedi.