Toplantıya Bereketli, Beyerli, Dualar, Durasıllı, Esenköy, Hamidiye, Hamzallı, Kırcaklı, Mescitli, Pirlibey, Sevindikli, Toygar, Uzunçam, Yazırlı ve Yellice Mahallesi muhtarları katılırken karşılıklı olarak görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıda muhtarların istek ve talepleri dikkatle dinlendi.

MUHTARLARIMIZI BİLGİLENDİRİYORUZ


“Yatırımlarımızı istişarelerle yapıyoruz” diyen Başkan Vekili Barış Altıntaş, "Görüş alışverişinin yapıldığı muhtar toplantıları devam edecek. Mahallelerimize yapılacak yatırımlarımızı muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla istişarelerde bulunarak, onları da bilgilendirerek yapıyoruz. Bugün de Nazilli muhtarlarımızla bir araya geldik. Halk ister Büyükşehir Belediyesi yapar. Muhtarlarımızın da mahallelerimizde şimdiye kadar yapılan yatırımlarla ilgili Başkanımız Özlem Çerçioğlu'na teşekkür etmeleri ve bu memnuniyetlerini söylemeleri bizleri çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.

“BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK”


Toplantının oldukça verimli geçtiğini söyleyen Nazilli Muhtarlar Derneği Başkanı Zeki Açık, "Bugün gerçekten güzel bir ortamda bir araya gelerek toplantı yaptık. Talep ve ihtiyaçlarımızı Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilimiz Barış Altıntaş'a, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır'a ve CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim'e anlattık. Mahallelerimizin, eski adıyla köylerimizin eksiklerinin tamamlanması konusunda bazı sözler aldık. Bu zamana kadar yapılan hizmetler ve önümüzdeki günlerde yapılacak olan hizmetlerle ilgili bilgi alışverişinde bulunduk. Bu güzel toplantıyı organize eden herkese, toplantıya katılan muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin hizmetlerinin devamını diliyorum" dedi.

ALİ ÇANKIR: "MUHTARLARIMIZ ÇALIŞMALARDAN MEMNUN"


Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun 2014 yılından bu yana sosyal belediyeciliğin dışında altyapı, ulaşım, imar ve yol çalışmalarıyla ilgili köklü çözümler bulmak için birçok çalışma yaptığını söyleyen CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, "Bugün Nazilli'de değerli mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek muhtarlarımızın beklenti ve önerilerini dinledik. Bundan sonra çizeceğimiz yol haritasını belirledik, kısa sürede bunların çözümlerini bulacağız. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı muhtarlarımızın genel olarak önemli memnuniyetleri var. Bu anlamda Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu, hiçbir zaman Cumhuriyet Halk Partisi'nin yüzünü aşağıya düşürmedi. Bundan sonra da düşürmeyeceğine eminiz. Verdiği tüm hizmetlerden dolayı Özlem Başkanımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde 6 bine yakın personeli olduğunu söyleyen Çankır, "Büyük fedakârlıkla çalışan personelimiz, Özlem Başkanımızın talimatlarıyla görevini en iyi şekilde yerine getiriyor. Muhtarlarımızın her birinin ağzından memnuniyetlerini duymak mutluluk verici. Ben bu anlamda tüm Büyükşehir Belediyesi personeline de yürekten teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.