Şehitler Parkında yapılan yeni yönetimin ilk toplantısında partilileri Belediye Başkanı Zeki İnal, Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Erikmen ve Mehmet Osan yalnız bırakmadı. İki yıl önce atamayla getirildiği göreve 17 Ağustos tarihinde yapılan kongre sonucu seçilerek gelen MHP İlçe Başkanı Murat Uysal, yaptığı açılış konuşmasında, “İki yıl önce atamayla göreve geldik. Görevi aldığımız gün yolumuzun taşlı ve uzun olduğunu söyledim. Hedefimiz Belediyeyi kazanmaktı. Hedefimize ulaştık. Şimdi hedefimiz kalıcı olmak. Cumhur İttifakı olarak seçim kaybetmeden en ileri seviyeye gitmek istiyoruz. Allah nasip ederse bunu da başaracağız. O zaman da söylediğimiz gibi yolumuz taşlı. Sizlerin üzerine çok büyük görevler düşüyor. Özellikle mahallede yaşayan arkadaşlarımız bizim göremediğimiz sorunlar için bizim elimiz, ayağımız, gözümüz olacak. Bizleri uyaracaksınız, eksikleri gidereceğiz. Hepinize başarılar diliyorum, hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Başkan Murat Uysal, yeni yönetimin arasında yapılan görev dağılımını takdim etti. Buna göre görevlendirmeler Başkan Murat Uysal, Başkan Yardımcısı Ozan Sayar, Genel Sekreter Semih Şavk, Muhasip Üye Osman Baş, Disiplin Kurulu Üyeleri Kürşat Bican, İsmail Cabar, Reklam ve Tanıtım Birim Sorumluları Emin Akkın, Ümit Sütçüoğlu, Mahalle ve Teşkilat Sorumluları Şener Aydın, Güven Gürbüz, Basınla İlişkiler Bahtiyar Yıldırımkaraman, Ozan Sayar, Seçim ve Propaganda Süleyman Taş ve Ethem Orut, Üye ve Yeni Kayıtlar Sorumluları Gönül Yapıcı, Emin Akkın, İstişare ve Eğitim Kurulu Birol Karaca, Semih Şavk’tan oluştu.

ZEKİ İNAL: “EN İYİ ŞEKİLDE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Toplantıda kısa bir selamlama konuşması yapan Belediye Başkanı Zeki İnal, “Sayın İlçe Başkanım, Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş değerli arkadaşlar, hepinize başarılar diliyorum. Başkanımızın da dediği gibi bu taşlı yolda, bu dikenli yolda, yürümek için hepiniz başkanımızın arkasındasınız. Gönülden desteğiniz belli oluyor. İlçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. MHP ve Cumhur İttifakı olarak belediyeyi kazandık. Aydın’ımızın 17 ilçesine talip olarak en iyi şekilde çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Konuşmaların ardından yönetimin kendi arasında yaptığı istişareye geçildi.