Daha önceden Turizm Bakanlığı ile Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı görevlerinde bulunan Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Güldal Akşit, ilde ilk olarak Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Valilikteki anı defterini imzalayan Akşit, Vali Aksoy ile makamında bir süre sohbet etti. Akşit’in bir sonraki durağı Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörlüğü oldu.

AYDIN'I ÖVDÜ


Akşit, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir ile makamında bir araya geldi. Ziyarette, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Ali Akyol ve Prof. Dr. Cumali Öksüz hazır bulundu. Aydın’ın, ülkemizin göz bebeği illerinden biri olduğunu belirten Akşit, ADÜ çalışmaları hakkında bilgi aldı.

“ÜNİVERSİTEMİZİN KATMA DEĞERİ YÜKSEK”


ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Üniversitemizin, ilimize katma değeri oldukça yüksek. Bu katma değerin arttırılması doğrultusunda çalışmalar yürütüyoruz” dedi. Ziyaretin sonunda, Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Güldal Akşit’e çeşitli hediyeler vererek kendisini uğurladı.