Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ve ekibi hakkında ortaya atılan iddialara karşı bir destek de, modifiye tutkunu gençlerden geldi. Didim Tuning adıyla faaliyet gösteren gençler, modifiyeli araçlarıyla Didim Belediyesine gelerek Başkan Atabay’a desteklerini iletti. Araçlarının üzerine “Ranta geçit yok”, “Cesur yürek Atabay” yazıları yapıştıran gençler, araçlarıyla belediyenin önünde kuyruk oluşturdu.

"MÜCADELEMİZİ KANUN VE HUKUK ÖNÜNDE YAPACAĞIZ"

Modifiyeli gençlerin desteğini gören Başkan Atabay ve ekibi, belediye önünde gençlerle bir araya geldi. Didim Tuning adına konuşan Mümin Var, “Biz Didim Tuning olarak sizlerin yanındayız. Sizlere atılan iftiraların gerçek olmadığını bizler gibi birçok insan biliyor. Sizin mücadelenizin yanındayız” dedi.
Başkan Atabay ise destek için gelenlere teşekkür ederek, “Sizler gibi birçok kesimden destekler alıyoruz. Bunun bir kumpas olduğunu, rant çetelerince tezgahlandığını bir kez daha Adliyede gördük. Mağdur olduğunu ileri süre kadının avukatlığını kimin yaptığını görürseniz, arkasında kimlerin olduğu da ortaya çıkıyor. Bizler bu mücadelemizi kanun ve hukuk önünde yapacağız. Sizlerin desteğiyle Didim’e ve Didimlilere daha güzel hizmetler sunacağız” ifadelerini kullandı.