Geride bıraktıkları zaman dilimi içerisinde çok güzel başarılara imza attıklarını belirten İlk İz Çocuk Kulübü Kurucusu ve Müdürü Nuri Kaya, “Kulübümüz her geçen gün başarı çıtasını yukarıya taşımayı başarmıştır. Başarıda emeği geçen tüm personelime teşekkür ederim. Bu süreçte bizlerle olan velilerimize de çok teşekkür ederim. Geçmişimizdeki başarılardan güç alarak kendi eğitim politikasını gözden geçirip aksaklıkları yok ederek yeni eğitim yılına her yıl başlangıçtaki heyecanla başlayan kurumumuz başarı grafiğini daha yukarı taşımak için özverili çalışmamızdan ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

“SERVİS VE YEMEK HİZMETİ VERİYORUZ”


İlk İz Çocuk Kulübü olarak pandemi dönemi her türlü tedbiri aldıklarını kaydeden Kaya, “Dünyayı etkisi altına alan salgının gölgesinde çocuklarımızın eğitimine destek olmak için Sağlık Bakanlığımızın aldığı tedbirler doğrultusunda temizlik, maske, mesafe kuralları çerçevesinde eğitime devam ediyoruz. Çocuklarımızın seyreltilmiş sınıflarda hijyen kuralları çerçevesinde eğitim almalarına özen gösteriyoruz. Çocukların geliş ve çıkışlarında ateş ölçümleri yapılıp dezenfekte kullandırılıp ve bunlar kayıt altına alınıp sosyal mesafeye dikkat edilerek kurumda eğitim veriyoruz. Değerli velilerimize sağlık ve hijyen konusunda çocuklarını güvenle emanet edecekleri bir eğitim yuvası olduğumuzu yinelemek istiyoruz. Kurumumuzda özellikle çalışan anne ve babaların durumu düşünülerek çocukların geliş ve gidişleri için servis imkanı ve yemek hizmeti verilmektedir. Olası bir pandemi sürecinde çocuklarımızın eğitimden kopmamaları adına online uzaktan canlı derslerle eğitime devam edeceğiz” diye konuştu.
Müdür Kaya, konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Kurumumuzda çocuklarımıza akademik derslerin yanında sosyal faaliyet olarak dans, folklor, akıl oyunları ve gitar kursları da verilmektedir. Ayrıca bugünün çocukları yarının büyükleri olacaklarından çocuklarımızın sağlıklı bireyler olabilmesi için psikolojik danışmanlık hizmetleri verilerek hayata sağlıklı bireyler olarak atılmasında hizmetler veriyoruz. Değerli velilerimiz Aydın’da böyle bir kurumu sizlerin hizmetine sunmanın gururuyla tekrardan yeni eğitim öğretim yılının başta ülkemiz ve eğitim camiamız adına hayırlı olmasını dilerim.”