TFF 3. Lig 2. Grup takımlarından Nazilli Belediyespor, Uğur Şirketler Grubu ile sponsorluk anlaşması gerçekleştirdi. Yıldırım Demirören Tesisleri’nde yapılan anlaşma törenine Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Belediyespor Başkanı Soner Yelkovan, Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri, Uğur Şirketler Grubu Pazarlama Koordinatörü Erdoğan Ulaş, Uğur Grubu Finans Direktörü Mehmet Ali Kurşun, Uğur Grubu Personel İdari İşler Direktörü Hakkı İlbay eşlik etti.

BAŞKAN ÖZCAN'DAN TEŞEKKÜR

Törende konuşan Nazili Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Nazilli Belediyespor kendi içinden yetiştirdiği genç evlatlarla ve tarihte gösterdiği birçok başarısıyla başarılı bir spor kulübümüzdür. İlçemizin önemli değerlerinden bir tanesidir. Geldiğimiz süreçten itibaren üzerimize düşen her türlü desteği göstermeye çalıştık. Şimdiye kadar emeği geçen herkese teşekkür ederim. Aldığımız bayrağı daha ileriye taşımak için bu sezon ciddi bir hazırlığa girdik. Nazilli’mizdeki iş adamları ve firmalarla sponsorluk görüşmeleri yaptık. Uğur Şirketler Grubu ile yaptığımız görüşmeler sonrasında anlaşma yaptık. Onlar da Nazilli’mizin yetiştirdiği değerlerden bir tanesi. Ortak paydayı bulduk. Nazillispor’a gönül veren herkes takımına sahip çıkarsa daha güzel ve daha kolay olacaktır. Takıma desteklerinden dolayı Uğur Şirketler Grubu'na teşekkür ediyorum. İnşallah yarından daha iyi ve daha güzel olacak. Uğur, takımımıza uğur getirecek” dedi.

DÜRÜSTLÜK VE ŞEFFAFLIK VURGUSU

Nazilli Belediyespor Başkanı Soner Yelkovan ise, Yönetim Kurulu üyeleri ile dürüstlük içinde, şeffaflık içinde kulübü hak ettiği yere getirmek için birlikte bu yola çıktıklarını aktardı. Yelkovan, “Allah’ın izniyle sizlerin de bizlere desteği ile yüzümüzün akıyla aldığımız görevi layıkıyla yerine getiririz. Nazilli’nin önde gelen firmalarına her zaman destek olmaları için çalışmalarda bulunmuştuk. Gerek basın yoluyla, gerekse görüşmelerimiz ile destek beklediğimiz firmalar oldu. Nazilli’nin en büyük firmalarından olan Uğur Şirketler Grubu Mondial ile destek anlaşması yapıyoruz. Sezon sonunda inşallah hep berber layık olduğumuz lige çıkarız. Şimdiden her şey için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

"FARKLI BİR HEYECAN İÇERİSİNDEYİM"

Uğur Şirketler Grubu Pazarlama Koordinatörü Erdoğan Ulaş da, şunları kaydetti: “Çok teşekkürler. Farklı bir heyecan içerisindeyim. Sporu seven bir aileden geliyorum. 1975 senesinde lise çağlarında Nazillispor’un ilk lisanslı basketbol oyuncusuydum. Bizim için ayrı bir gurur. Yönetim kurulumuz sosyal aktivitelerin çoğuna destek veriyor. Temel amacımız sosyal alanın daha değerli olması. Nitelikli gençlerimizin spora kazandırılması, bu konuda gerçekten çok ciddi hedefleri var, bu konuda kendilerini tebrik ediyorum. Biz ve tüm Nazilli camiasını bu teşvike davet ediyorum. Çorbada tuzumuz olduysa ne mutlu bize. İnşallah sizlerin de desteği ile farklı noktalara gelir. Hayırlı, uğurlu olsun diyorum. 1 yıllık sözleşme. Sponsorluk forma ve stat içerisinde tabelaları kapsıyor. Önümüzdeki yıllarda daha farklı sponsorluk çalışmalarımız olacak." Konuşmaların ardından hatıra fotoğrafının çekilmesi sonrasında anlaşma töreni sona erdi.