Parlaklığını ve canlılığını kaybetmiş ciltleri eski sağlıklı görünümüne kavuşturmak için düzenli bir bakım gerekir. Cildin parlaklığını kaybetmesindeki en büyük etken nemsiz kalması ve makyaj, güneş ışınları gibi dış etkenlere maruz kalmasıdır. Cildi yeniden canlandırmak için en iyi yöntem yoğun bir C vitamini uygulamasıdır.

C Vitamini Serumu Kullanmak İşe Yarar Mı?

C vitamini serumu cildinizi eski sağlığına kavuşturmada en etkili yöntemdir. Oluşan kırışıklıklar, lekeler, renk eşitsizlikleri ve matlaşma sorunlarını giderir. Tüm cilt problemlerinin temel sebebi ciltteki nem dengesinin bozulmasıdır. Cilt nemsiz kaldığı zaman lekelenme, sarkma, pul pul dökülme ve matlaşma sorunları yaşanır. Tam tersi yağlanan ciltlerde ise kırışıklık, renk eşitsizlikleri ve parlamalar meydana gelir. C vitamini serumu nem dengesini sağlar ve cilt problemlerinin önüne geçer. Aynı zamanda içeriğindeki asitler sayesinde cildin ölü deriden arınmasını ve yenilenmesini sağlar. Doğal asitler renk eşitsizlikleri, leke problemleri ve kararmalarda en etkili sonucu vermektedir.

C Vitamini Serumu ile Cilt Bakımı

C vitamini serumu cildin ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri sağlarken cildinize derinlemesine bakım sunar. Doğal içeriği gözeneklerden deri altına nüfuz eder. Düzenli kullanımda kırışıkları giderir, cilt rengini eşitler, aydınlık bir görünüm sağlar. Temiz ve kirlerden arındırılmış cilde uygulanması gerekir. Cildinizin temiz olması gözeneklerin serumu tamamen hapsetmesi için önemlidir. Cilt ve gözenek temizliğinizin ardından cildinizi iyice kurulayın. Kuru cildinize C vitamini serumu uygulayın ve ürünü cildinize yedirin. Uygulama esnasında ürünü masaj yaparak dağıtmak kan dolaşımını hızlandırarak cilt bakımınızdan daha etkili sonuç almanızı sağlayacaktır. Uygulamadan sonra yüzünüzü yıkamayın ve serumun tamamen emilmesini bekleyin. Cildinize serumu tamamen hapsetmesi için gerekli zamanı tanımak adına gece yatmadan önce uygulamanız tavsiye edilir.